ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αυξημένες επιλογές για την πρώτη νίκη η Δόξα – Χωρίς Λαμπάν για το δεύτερο σερί διπλό ο Εθνικός

Με αυξημένες επιλογές για την πρώτη νίκη η Δόξα – Χωρίς Λαμπάν για το δεύτερο σερί διπλό ο Εθνικός

Δόξα Κατωκοπιάς και Εθνικός Άχνας, θα… διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στο Μακάρειο (18:00 ώρα έναρξης) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μετράνε μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους, την αποφυγή των περιπετειών στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχει στη διάθεση του και τους Φιντέλις, Ίταλο και Καρλίτος που ενσωματώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις και διεκδικούν θέση βασικού.

Πιθανόν ο Κύπριος τεχνικός να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ευελπιστώντας ότι θα δει σημάδια βελτίωσης από την ομάδα του, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά και κυρίως στο τομέα του σκοραρίσματος.

Από την άλλη, ο Εθνικός Άχνας ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ, ταξιδεύει στη Λευκωσία με στόχο το δεύτερο σερί διπλό, που θα στείλει από νωρίς το μήνυμα πως οι Άχνιωτες φέτος δεν είναι διατεθειμένοι για… περιπέτειες!

Εκτός πλάνων του Γιώτη Εγκωμίτη είναι ο τραυματίας Λαμπάν. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως ενδέχεται να έχει διαφορετική τακτική προσέγγιση, κάνοντας και αλλαγή συστήματος, προσπαθώντας να βελτιώσει ανασταλτικά την ομάδα του, η οποία στο ματς με την ΕΝΠ έβγαζε μεν «φωτιές» στην επίθεση, αλλά δέχθηκε τρία γκολ και θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top