Με αυξημένες επιλογές για την πρώτη νίκη η Δόξα – Χωρίς Λαμπάν για το δεύτερο σερί διπλό ο Εθνικός

Με αυξημένες επιλογές για την πρώτη νίκη η Δόξα – Χωρίς Λαμπάν για το δεύτερο σερί διπλό ο Εθνικός

Δόξα Κατωκοπιάς και Εθνικός Άχνας, θα… διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στο Μακάρειο (18:00 ώρα έναρξης) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μετράνε μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους, την αποφυγή των περιπετειών στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχει στη διάθεση του και τους Φιντέλις, Ίταλο και Καρλίτος που ενσωματώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις και διεκδικούν θέση βασικού.

Πιθανόν ο Κύπριος τεχνικός να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ευελπιστώντας ότι θα δει σημάδια βελτίωσης από την ομάδα του, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά και κυρίως στο τομέα του σκοραρίσματος.

Από την άλλη, ο Εθνικός Άχνας ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ, ταξιδεύει στη Λευκωσία με στόχο το δεύτερο σερί διπλό, που θα στείλει από νωρίς το μήνυμα πως οι Άχνιωτες φέτος δεν είναι διατεθειμένοι για… περιπέτειες!

Εκτός πλάνων του Γιώτη Εγκωμίτη είναι ο τραυματίας Λαμπάν. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όμως ενδέχεται να έχει διαφορετική τακτική προσέγγιση, κάνοντας και αλλαγή συστήματος, προσπαθώντας να βελτιώσει ανασταλτικά την ομάδα του, η οποία στο ματς με την ΕΝΠ έβγαζε μεν «φωτιές» στην επίθεση, αλλά δέχθηκε τρία γκολ και θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE