ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ; – Τετ α τετ με αρκετό ενδιαφέρον

Μάνι – μάνι ο Παπασταύρου το ΕΚΑΝΕ! Θα τον… ακολουθήσουν και οι άλλοι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ; – Τετ α τετ με αρκετό ενδιαφέρον

Όπως γνωατοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Ομόνοια έχει ζητήσει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ.

Διαβάστε: 

Η καταγγελία… ΕΓΙΝΕ! Με ποιους ζήτησαν κατεπείγουσα συνάντηση και το αποκλειστικό θέμα της έκτακτης συνεδρίας

Τα λάθη της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ – Ομόνοια, οδήγησαν τη διοίκηση της Ομόνοιας στο να καταγγείλει τον Κύπριο ρεφ, αλλά συνάμα να προβεί από τώρα, με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.

Κακά τα ψέματα, ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του θέλοντας να προστατεύσουν τα συμφέροντα της ομάδας τους, με το μπόλικο χρήμα που έχει ξοδευτεί για το κτίσιμο της φετινής ομάδας, έχοντας και ψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους, προβαίνει από τώρα σε αυτή την κίνηση, για να μην έχει στη συνέχεια άλλες παρόμοιες κάκιστες διαιτησίες που κρίνουν αποτελέσματα αγώνων.

Σε αυτή την 3η αγωνιστική είδαμε και άλλες ομάδες να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία.  Ακόμη μία ομάδα με ψηλούς στόχους εδώ και χρόνια, ο Απόλλωνας, αν και κέρδισε την Πάφο FC, άφησε να νοηθεί και αυτός ότι έχει παράπονα για τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους.

Διαβάστε: 

Τους ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ Νεοκλέους και Λαζάρου – Τι σκέφτονται…

Φαίνεται, ότι η κίνηση Νίκου Κίρζη με συνεργάτες του με το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης να κατέβουν μονομιάς στα αποδυτήρια του Τσιρείου Σταδίου είχαν τη διαιτησία του αγώνα στο μυαλό τους για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους και τον προβληματισμό τους για αποφάσεις που τους εκνεύρισαν, πέρα από το να συγχαρούν τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Διαβάστε: 

Η κίνηση του Κίρζη μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο που… λέει πολλά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η συνάντηση στο ίδιο το τραπέζι της διοίκησης της Ομόνοιας με Κούμα και Λαγιέκ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το τι… θα βγάλει ως πόρισμα αυτή, καθώς θα δούμε και εάν το ίδιο άλλες διοικήσεις θα πράξουν στη συνέχεια, όταν και εφόσον θα έχουν διαιτησίες με λάθη στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: 

Ξεκίνησε νωρίς το… ΣΟΟΥ με τους ρεφ – ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ με το… «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ»

ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ: Τι ακριβώς ανέφερε στην Αστυνομία ο διαιτητής – Υπέκλεψαν φωτογραφία με τ΄ ανήλικά παιδιά του…

Στο ΤΑΕ Λάρνακας ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου – Τον θορύβησαν συγκεκριμένες αναφορές

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top