ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάγωσε» τη Λίβερπουλ η Νάπολι, όρθια η Μπάρτσα, «ήπιε το αίμα» της Τσέλσι η Βαλένθια, ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Άγιαξ

«Πάγωσε» τη Λίβερπουλ η Νάπολι, όρθια η Μπάρτσα, «ήπιε το αίμα» της Τσέλσι η Βαλένθια, ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Άγιαξ

Με ήττα ξεκίνησε η κάτοχος του Champions League Λίβερπουλ τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση φέτος. Σε μία έδρα, μάλιστα, που έχασε και πέρυσι! Αυτή της Νάπολι.

Το ματς ήταν ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να το πάρουν, χωρίς όμως να είναι κάποια πολύ καλύτερη.

Ο Σαλάχ είχε μία πολύ καλή στιγμή, ενώ σε μία αντεπίθεση δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε από τον Μανέ. Ο Μέρτενς άγγιξε το γκολ και είδε τον Αντριάν να κάνει τρομερή επέμβαση. Στο τέλος, όμως, οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν.

Ο Καγιεχόν έκανε εντυπωσιακή βουτιά στο 82′, ο Μπριχ έδωσε ένα πέναλτι που έκανε τους πάντες να απορούν και ο Μέρτενς ευστόχησε. Στο 90′ ο Φαν Ντάικ έκανε λάθος από αυτά που δε συνηθίζει και ο Γιορέντε διαμόφωσε το 2-0.

Για τον ίδιο όμιλο η Ζάλτσμπουργκ διέλυσε με 6-2 τη Γκενκ. Η σεμνή παράσταση έλαβε τέλος από νωρίς. Ο Χάλαντ έγραψε ιστορία και με τρία δικά του γκολ από το πρώτο ημίχρονο οδήγησε τους Αυστριακούς σε μία άνετη επικράτηση. Αγνώριστη η Γκενκ που απλά κάπως σουλουπώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα του 5ου ομίλου

Νάπολι – Λίβερπουλ 2-0
Σάλτσμπουργκ – Γκενκ 6-2

Η βαθμολογία

1. Σάλτσμπουργκ 3
2. Νάπολι 3
3. Λίβερπουλ 0
4. Γκενκ 0

Βρήκε τοίχο η Ντόυρτμουντ

Στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0. Οι Καταλανοί δεν απείλησαν ιδιαίτερα έχοντας και τον Μέσι στον πάγκο. Ο Αργεντινός μπήκε στο 59′ στη θέση του Φατί, αλλά δεν κατάφερε να φανεί.

Οι Βεστφαλοί είχαν φάσεις, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά και μεταξύ άλλων έπιασε και πέναλτι του Ρόις. Και προς το φινάλε έκανε μία μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Αλκάθερ. Να σημειωθεί πως δοκάρι είχε ο Μπραντ.

Τα αποτελέσματα του ομίλου

Ίντερ – Σλάβια Πράγας 1-1
(90’ Μπαρέλα 64’ Ολαγίγκα)
Μπ. Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα 0-0

Η βαθμολογία

1. Σλάβια Πράγας 1
2. Ίντερ 1
3. Μπαρτσελόνα 1
4. Ντόρτμουντ 1

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το διπλό της Βαλένθια. Όλοι την είχαν τελειωμένη στην κατάσταση που είναι, αλλά επιβλήθηκε με 1-0 της Τσέλσι με ωραίο γκολ του Ροντρίγκο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ νίκησε άνετα με 3-0 τη Λιλ. Πρωταγωνιστής με γκολ και ασίστ ο Ταγλιαφίκο, Πρόμες και Άλβαρες τα άλλα δύο τέρματα.

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο:

Άγιαξ – Λιλ 3-0
(18’ Πρόμες, 50’ Άλβαρεζ, 62’ Ταλιαφίκο)

Τσέλσι – Βαλένθια 0-1
(74’ Ροντρίγκο Μορένο)

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:

1. Άγιαξ 3
2. Βαλένθια 3
3. Τσέλσι 0
4. Λιλ 0

Τέλος, η Λειψία πήρε σημαντικό διπλό στη Λισαβόνα με δύο γκολ του Τίμο Βέρνερ. Στο 84′ μείωσε ο Σεφέροβιτς. Βασικός γα άλλο ένα ματς ο Βλαχοδήμος, εκτός αποστολής ήταν ο Σάμαρης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Λιόν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-1
(51′ Ντεμπάι πεν. – 41′ Αζμούν)

Μπενφίκα-Λειψία 1-2
(84′ Σεφέροβιτς – 69′, 79′ Βέρνερ)

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:
1. Λειψία (2-1) 3
2. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (1-1) 1
3. Λιόν (1-1) 1
4. Μπενφίκα (1-2) 0

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top