ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίχνεται στα… βαθιά ο Βουκομάνοβιτς – Ποιοι «κτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας ενόψει Ομόνοιας

Ρίχνεται στα… βαθιά ο Βουκομάνοβιτς – Ποιοι «κτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας ενόψει Ομόνοιας

Ο Απόλλωνας, έστω και δύσκολα, κατέβαλε την αντίσταση της Πάφου στο Τσίρειο, πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και πλέον προετοιμάζεται με ηρεμία, για το πρώτο από τα τρία σερί ντέρμπι-«φωτιά», απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν δημιουργήσει τρομερή παράδοση κόντρα στο «τριφύλλι» τα τελευταία χρόνια, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο βαθμός δυσκολίας πολύ πιο υψηλός, αφού η Ομόνοια παρουσιάζεται αναγεννημένη και έδειξε τα… «δόντια» της στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Απόλλωνας θα έχει «αντίπαλο» και τον «πράσινο» λαό, που τη δεδομένη στιγμή είναι… «καζάνι που βράζει» λόγω της αντιμετώπισης που είχε η ομάδα της Λευκωσίας από τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στην «Αρένα» και αναμένεται να γεμίσει το ΓΣΠ, δίνοντας έξτρα ώθηση στους παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ.

Η Λεμεσιανή ομάδα όμως έχει αγωνιστεί σε αρκετές «καυτές» έδρες τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει την εμπειρία για να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και όλα τα φόντα για να φύγει για μία ακόμη φορά με το διπλό από τη Λευκωσία.

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ρίχνεται πλέον στα… (πολύ) βαθιά, αφού η ομάδα του θα δώσει μία τριάδα αγώνων-«φωτιά» και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε Ομόνοια, ΑΕΚ και Ανόρθωση και αν καταφέρει να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες, τότε θα πάει με άλλο αέρα στα επόμενα ματς, έχοντας ως μοναδικό στόχο, αργά ή γρήγορα, να «πατήσει» κορυφή.

Ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει σίγουρα μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα, αφού δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Περέιρα, ενώ είναι πιθανόν να προχωρήσει σε ακόμα 1-2 αλλαγές. Αυτοί που «κτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας, είναι οι Σακέτι, Ενσούε, Γκακπέ και Εμπιντά, χωρίς να αποκλείεται και κάποια κίνηση-έκπληξη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top