ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ατολμία του Κέρκεζ, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα παικτών-«κλειδιά» του βασικού κορμού και οι νέοι που «έρχονται»

Η… ατολμία του Κέρκεζ, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα παικτών-«κλειδιά» του βασικού κορμού και οι νέοι που «έρχονται»

Η κακή εμφάνιση της ΑΕΛ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έφερε φυσιολογικά, μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών της Κυπελλούχου Κύπρου, αφού περίμεναν τουλάχιστον από την ομάδα τους μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να κοντράρει στα ίσα τους περσινούς πρωταθλητές, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο γήπεδο της πρωτεύουσας επί του συγκεκριμένου αντιπάλου.

Αντ΄ αυτού, είδαν μία ομάδα… φοβισμένη από το πρώτο λεπτό, να δέχεται γκολ με το «καλησπέρα» στο ματς και να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει πολλά να διορθώσει ενόψει της συνέχειας, προκειμένου η ΑΕΛ να μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστική στα ντέρμπι και να μη συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο περσινό πρωτάθλημα, όπου είχε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στους παραδοσιακά «μεγάλους».

Ο Βόσνιος τεχνικός θα πρέπει επίσης να βρει τρόπους για να γίνει πιο παραγωγική η ομάδα του, αλλά και να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα και όχι μόνο απέναντι στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Παράλληλα, θα πρέπει να… αφυπνίσει ορισμένους παίκτες του, που είχαν μεγάλη συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αναφερόμαστε κυρίως στους Νιλς Τεϊσέιρα και Ζντραβκόφσκι που είναι σκιά του καλού τους εαυτού, αλλά και να πάρει περισσότερα πράγματα από τους Γκοντάλ και Τόρες.

Ακόμη, ο Χουράδο φέτος είναι… «εξαφανισμένος» (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), ενώ από τους «νέους», ο Κάρλος ακόμη «ψάχνεται» και σίγουρα περιμένει πολύ περισσότερα απ΄ αυτόν στη συνέχεια ο Βόσνιος τεχνικός, ο οποίος ελπίζει παράλληλα, ότι θα του δώσουν αρκετές λύσεις οι Μεντόγεβιτς και Μαέ που αποκτήθηκαν την… υστάτη.

Όσον αφορά τον Γκαζαριάν, η απώλεια του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αφού είναι τέτοια η κλάση του, που μπορεί με μία του ενέργεια να κάνει τη διαφορά, αν και με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΛ και την κάτω του μετρίου εμφάνιση που έκαναν οι περισσότεροι συμπαίκτες του, δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.

Πλέον, οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν γυρίσει σελίδα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Τσίρειο, όπου η νίκη είναι… μονόδρομος, με τον Γκαζαριάν να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και εκτός απροόπτου, να παίρνει και θέση βασικού.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κέρκεζ θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ενώ σίγουρα θα είναι διαφορετική η τακτική προσέγγιση του συγκεκριμένου αγώνα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top