ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Δεν μείναμε στις θέσεις μας… Αν θέλετε να μου χρεώσετε…» – Τι είπε για το 3-5-2 και τον λόγο που δεν ξεκίνησε τον Τάμαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Δεν μείναμε στις θέσεις μας… Αν θέλετε να μου χρεώσετε…» – Τι είπε για το 3-5-2 και τον λόγο που δεν ξεκίνησε τον Τάμαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε ο Τόμας Ντολ μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά: 

Είδατε τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ πριν αναλάβετε και είδατε την κακή τακτική. Νομίζω ότι σήμερα κάνατε το ίδιο λάθος: «Πρώτα από όλα το ποδόσφαιρο που παίξαμε από το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν λόγω του συστήματος, επειδή στην Κύπρο μιλάτε πολύ για τα συστήματα. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως το πρώτο ημίχρονο, δεν είναι κάτι το οποίο είχαμε δουλέψει. Ποτέ δεν κάναμε προπόνηση έτσι. Παίξαμε βασικά ένα πολύ άσχημο ημίχρονο και δεν θέλω να συνεχίσουμε να μιλήσουμε αλλο για το σύστημα. Δεν παίξαμε μια φορά στις γραμμές, δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα και δώσαμε χώρο».

Για το γεγονός ότι απόψε ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν ο εαυτός του: «Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Όλη τη βδομάδα λέγατε ότι θα είμαστε το φαβορί. Δεν έχει σημασία από που έρχεται μια ομάδα. Κάναμε μια φανταστική εβδομάδα προπονήσεων ωστόσο χάσαμε τις μονομαχίες δεν παίξαμε ορθά. Αλλάξαμε το σύστημα για να είμαστε πιο θαρραλέοι, πιο επικίνδυνοι».

Αν δεν πήρε σοβαρά ο ΑΠΟΕΛ τον αγώνα: «Στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Μετά δεν μείναμε στις θέσεις μας. Στο 3-2 έπρεπε να κρατήσουμε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε 4 γκολ είναι απίστευτο. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη, πολλά τακτικά λάθη, και χάσαμε πολλές μονομαχίες».

Πως μπορούν να διαφοροποιούν τα δεδομένα στον όμιλο μετά την ήττα: «Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάμε στη Σεβιλλη και να είμαστε το φαβορί. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να κερδίσουμε και πόντους εκτός έδρας. Χάσαμε σήμερα 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Αν αιφνιδιάστηκε ο ΑΠΟΕΛ με τον τρόπο που επαιξε η Ντουντελάνζ, επειδή έκαναν το παιχνίδι τους: «Όχι γιατί ποτε δεν παίζουν αμυντικά. Το θέμα δεν είναι αυτοί. Ξέραμε τα πάντα για τη Ντουντελάνζ αλλά εμείς φταίμε που παίξαμε έτσι το πρώτο ημίχρονο.
Αν θέλετε να μου χρεώσετε το λάθος του συστήματος κάντε το. Θα προστατεύσω τους παίκτες μου. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί μας έσπρωξαν στην ανατροπή αλλά μετά χαρίσαμε μόνοι μας το παιχνίδι. Τα κεφάλια ψηλά, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τώρα. Χάσαμε 3 βαθμούς και πρέπει να βελτιωθούμε στο τέλος».

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έγινε μετά από μια καταπληκτική εβδομάδα στον «Αρχάγγελο» και ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε έτσι: «Ούτε εγώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων. Κάναμε λάθος μπαλιές, κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι μας έπαιζαν στην αντεπίθεση. Κάναμε το χειρότερο ημίχρονο με τα περισσότερα λάθη».

Για το αν έκανε και ο ίδιος λάθος εκτός από το άσχημο πρώτο μέρος, όπως αν έπρεπε να ξεκινήσει ο Τάμαρι: «Είμαι ο μόνος που ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τάμαρι. Φαίνεται στην προπόνηση ποτε ένας παίκτης είναι κουρασμένος ή όχι. Ήταν καταπονημένος από τις υποχρεώσεις του με την Ιορδανία. Δεν θα συζητώ μετά από κάθε ματς γιατί δεν επαιξε ο ένας ή ο άλλος. Είναι καθαρή δίκη μου απόφαση. Έχω 24 παίκτες πρέπει να κάνω τις επιλογές μου και δεν θα σας εξηγώ κάθε φορά γιατί δεν επαιξε ο ένας και ο άλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top