ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρασόν: «Έκαναν τα πάντα… Θα «ψήσει»…» – Τι είπε για την αλλαγή Αλ Τάμαρι

Κρασόν: «Έκαναν τα πάντα… Θα «ψήσει»…» – Τι είπε για την αλλαγή Αλ Τάμαρι

Οι δηλώσεις του Μπερτράντ Κρασόν μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Τι είπε: 

Αρχική τοποθέτηση: «Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί. Ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν το έβαλαν κάτω. Το δείχνει ότι πετύχαμε 4 γκολ εκτός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μια ομάδα έμπειρη. Μπράβο σε όλους».

Είστε σοκαρισμένοι μετά από τη νίκη; «Είμαστε ευτυχισμένοι θα έλεγα. Δεν ήμασταν το φαβορί και οι παίκτες ήταν πολύ πιεσμένοι και σοκαρισμένοι. Μετά την ανατροπή του ΑΠΟΕΛ έκαναν τα πάντα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη».

Ποια η σημασία αυτής της νίκης για τους «32»: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Θα προσπαθούμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ειμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ και αυτή η νίκη θα “ψήσει” περισσότερο την ομάδα για τη συνέχεια».

Πως μπορέσατε να δώσετε στην ομάδα ηρεμία μετά τα 3 γκολ που δεχθήκατε: «Αυτά τα 3 γκολ μας αποσυντόνισαν. Ειδικά η είσοδος του Αλ Τάμαρι. Κάναμε μια αλλαγή για να τον σταματήσουμε και πιστεύω το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Έτσι πετύχαμε αυτή τη νίκη».

Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας σας; «Ναι και μόνο ναι. Η ομάδα πρέπει να μεγαλώσει. Η ομάδα έχει αποδείξει απόψε ότι έχει ποιότητα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top