ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος μαθητής ανέσυρε μαχαίρι στο σχολείο – Απειλούσε συμμαθητές του – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: 15χρονος μαθητής ανέσυρε μαχαίρι στο σχολείο – Απειλούσε συμμαθητές του – VIDEO

Ο 15χρονος μαθητής που ανέσυρε μαχαίρι εντός του σχολείου και απειλούσε συμμαθητές του κινδυνεύει να αποβληθεί δια παντός.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 της Πέμπτης (19/9) στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας Πολεμιδιών, κ. Ανδρέα Θεοδώρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδώρου την Παρασκευή (20/9) στην ενημερωτική εκπομπή του ΟΜΕGA «Ενημέρωση Τώρα», με το που συνέβη το περιστατικό, καθηγητές του σχολείου οδήγησαν τον μαθητή στα γραφεία τους και πήρα το μαχαίρι.

Ο μαθητής, το πρωί της Παρασκευής (20/9) ο μαθητής αποβλήθηκε για τέσσερις ημέρες, ωστόσο κινδυνεύει με δια παντός αποβολή.

Ο κ. Θεοδώρου ανέφερε ότι ο μαθητής είχε και στο παρελθόν προβατική συμπεριφορά, από όταν ήταν σε άλλο σχολείο. Ο μαθητής μετατέθηκε στο Γυμνάσιο Πολεμιδιών την φετινή σχολική χρονιά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο κ. Θεοδώρου εξήγησε ότι ο 15χρονος έτυχε στήριξης από παιδοψυχολόγος ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί και σε ίδρυμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top