ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεχωριστό παιχνίδι για Κετσπάγια που ετοιμάζει αλλαγές – Με απαιτήσεις η Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ξεχωριστό παιχνίδι για Κετσπάγια που ετοιμάζει αλλαγές – Με απαιτήσεις η Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση και Πάφος είναι πανέτοιμες για το Κυριακάτικο (22/09, 18:00) μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας της ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» με 1-2 και θέλει φυσικά να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να περάσει στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα, όπου άξιζαν… κάτι παραπάνω.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό για τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και ιστορικό παράλληλα, αφού θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την Ανόρθωση σε επίσημο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη δεύτερη θητεία του ως προπονητής της «Κυρίας», μετά από δέκα και πλέον χρόνια, και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στο σπίτι του με νίκη, ει δυνατόν και με καλή εμφάνιση, για να φύγει ο κόσμος της Αμμοχωστιανής ομάδας από το γήπεδο διπλά ευχαριστημένος.

Ένας κόσμος που «διψάει» να δει την ομάδα του να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, διεκδικώντας ακόμα και τον τίτλο και θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει βροντερό παρών στο ματς με την Πάφο, αποθεώνοντας παράλληλα τον Γεωργιανό τεχνικό.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Οκριασβίλι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακόμα κι αν συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Κετσπάγια, ο οποίος αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΕΝΠ.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ενώ ο Σελίν που προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο «Τάσος Μάρκου», είναι μεταξύ των παικτών που διεκδικούν θέση βασικού.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», κάποιες αλλαγές ενδέχεται να κάνει και ο προπονητής της Πάφου, Ζέλικο Κόπιτς, με την ομάδα του πάντως να αντιμετωπίζει πρόβλημα ομοιογένειας στα πρώτα ματς της σεζόν, αλλά και αρκετά «θέματα» στο ανασταλτικό κομμάτι, για τα οποία πρέπει άμεσα να βρει λύσεις ο Κροάτης τεχνικός για να μπορέσει η ομάδα του να κυνηγήσει την υπέρβαση, σε μία χρονιά όπου οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφος FC ξόδεψαν αρκετά εκατομμύρια και έθεσαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Επιστρέφει ο Σιρόκ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ράσιτς, όπως φυσικά και οι μόνιμα παροπλισμένοι λόγω τραυματισμών, Ιμπραχίμι και Μπεριγκόν.

Ο Τόρες ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα και έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες και δηλώνει παρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top