ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ο Γιάννου

Δεν ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ο Γιάννου

O Aπόστολος Γιάννου, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στη συνέντευξη τύπου της ομάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα την Παρασκευή (27/09).

Ο Ελληνοαυστραλός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα γκολ που βάζει η ομάδα του από τα 11 βήματα, ενώ μόλις ένα κατάφερε να πετύχει χωρίς την «βοήθεια» της άσπρης βούλας.

Ο ίδιος, απάντησε πως δεν αγχώνεται για το γεγονός αυτό. Σίγουρα, η απόδοση του δεν είναι όπως αυτή στην αρχή της σεζόν και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Γιάννου κάνει αρκετή δουλειά στο γήπεδο και ξέρει ότι θα έρθει και το γκολ, το οποίο θα του ανεβάσει την ψυχολογία και ελπίζει να το βρει κόντρα στους κυανόλευκους.

Η απάντηση του: 

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοράρει από τα πέναλτι ενώ μόνο ένα γκολ έβαλε χωρίς αυτά: «Δεν το βρίσκουμε σαν πρόβλημα. Για να μας κάνουν πέναλτι σημαίνει ότι είμαστε στην περιοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκουν παράλογο. Δεν είναι κάτι που μας αγχώνει. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιγνίδια. Θα έρθουν τα γκολ και από άλλες φάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top