ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρή η κατάσταση του πρώην διεθνούς με την Ελπίδων – Στο πλευρό της οικογένειάς του η ΑΕΚ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Σοβαρή η κατάσταση του πρώην διεθνούς με την Ελπίδων – Στο πλευρό της οικογένειάς του η ΑΕΚ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραμένει σοβαρή η κατάσταση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Λάρνακας που διετέλεσε και στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου.

Ο λόγος για τον Σαββάκη Χρίστου που συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στον Μαζωτό το απόγευμα του Σαββάτου (14/09).

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε γίνει προσπάθεια ώστε να αποσωληνωθεί ο άτυχος άνδρας, ωστόσο, ανέβασε πίεση με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν πως πρέπει να διασωληνωθεί και πάλι.

 

Πάντως η κατάστασή του δεν παρουσίασε επιδείνωση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Αυτό είναι κάτι που δίνει ελπίδες ότι στο τέλος θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι στην ΑΕΚ Λάρνακας προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια του 35χρονου. H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας σε συνεργασία με τους AEK Supporters ανακοίνωσαν ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα, θα πωλούνται στις εισόδους του γηπέδου κουπόνια εισφοράς για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σαββάκη Χρίστου, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

«Καλούμε τον κόσμο μας να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να ανταποκριθεί. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στον Σαββάκη και ευχόμαστε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει το συντομότερο πίσω στην οικογένεια του» σημειώνεται στην ιστοσελίδα aek24.net.

Θυμίζουμε ότι οπτικό υλικό που εξασφαλίστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης περιπτέρου στο σημείο όπου είχε σημειωθεί η σύγκρουση, παρουσιάζει οδηγό οχήματος ιδιωτικής χρήσης που είχε κατεύθυνση από τον Μαζωτό προς το Κίτι, να επιχειρεί να στρίψει δεξιά χωρίς να σταματήσει ή να κάνει alt. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακόψει την πορεία του Σάββα Χρίστου που επέβαινε της μοτοσικλέτας και κινείτο με κάποια ταχύτητα έχοντας κατεύθυνση από το Κίτι προς τον Μαζωτό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top