ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA RANKING: Αναλλοίωτη η διαφορά Κύπρου-Ελλάδας μετά την ήττα του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα πριν το Σεβίλλη-ΑΠΟΕΛ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

UEFA RANKING: Αναλλοίωτη η διαφορά Κύπρου-Ελλάδας μετά την ήττα του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα πριν το Σεβίλλη-ΑΠΟΕΛ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αν και προηγούταν στο ημίχρονο με 0-1 ο Ολυμπιακός, στο Β΄ ημίχρονο «κατέρρευσε» όταν έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε τρία γκολ από τον Ερυθρό Αστέρα, χάνοντας με 3-1!

Ένα αποτέλεσμα πάντως που διατηρεί αναλλοίωτη τη βαθμολογία της UEFA, με την Κύπρο να έχει την ευκαιρία το βράδυ της Πέμπτης (03/10), είτε να μειώσει είτε να προσπεράσει την Ελλάδα, αν φυσικά ο ΑΠΟΕΛ φέρει ισοπαλία ή κερδίσει εκτός έδρας τη Σεβίλλη, που… μόνο εύκολο δεν είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αλλά, η Κυπριακή ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές, πως αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, είναι ικανή για όλα, ακόμα και για την υπέρβαση κόντρα σε μία από τις καλύτερες Ισπανικές ομάδες.

Σημειώνουμε πως αν ο ΑΠΟΕΛ φέρει Χ με τη Σεβίλλη, η Κύπρος θα πάρει 250 βαθμούς και θα πλησιάσει την Ελλάδα στους 50, ενώ αν έρθει το διπλό, θα προστεθούν στη χώρα μας 500 πόντοι και θα προσπεράσουμε τη Μητέρα Πατρίδα, έχοντας 200 βαθμούς περισσότερους!

Η βαθμολογία:

14η – Δανία 26.250 β.
15η – Ελλάδα 25.300 β.
16η – Κύπρος 25.000 β.

Πως λειτουργεί το σύστημα

Οι βαθμοί που κερδίζει μια ομάδα για κάθε νίκη ή ισοπαλία σε όμιλο τους Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα είναι οι ίδιοι (2000 η νίκη, 1000 η ισοπαλία). Η διαφορά είναι πως οι βαθμοί αυτοί διαιρούνται με το σύνολο των ομάδων που εκπροσωπούν την κάθε χώρα στην Ευρώπη.

Από την στιγμή που η Ελλάδα έστειλε 5 εκπροσώπους φέτος οι βαθμοί για κάθε νίκη του Ολυμπιακού θα είναι 400 και για τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο 500 καθώς είχαμε 4 εκπροσώπους στην Ευρώπη. Η ισοπαλία για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ θα φέρνει 250 βαθμούς και για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό 200. Τα ίδια δεδομένα με Κύπρο ισχύουν και για Κροατία (17η) και Δανία (14η).

ΕΔΩ η λίστα με το ranking! (από το επίσημο σάιτ της UEFA)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top