ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα ματς» – Μιχαήλοβιτς: «Τώρα είναι η ώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα ματς» – Μιχαήλοβιτς: «Τώρα είναι η ώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης (03/10, 22:00) με αντίπαλο τη Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ.

Τους παίκτες της Κυπριακής ομάδας εκπροσώπησε ο Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς.

Πρώτος μίλησε ο Σερβοελβετός ποδοσφαιριστής:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε πως οι οπαδοί της Σεβίλλης κάνουν ξεχωριστή την ατμόσφαιρα. Είμαστε προετοιμασμένοι όμως γι΄ αυτό. Εμείς ως ποδοσφαιριστές έχουμε έρθει για να κάνουμε μία καλή δουλειά και θέλουμε να παίζουμε στα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και αυτό είναι ένα από αυτά».

Για την ήττα από τη Ντουντελάνζ και πως αντιμετωπίζει τον αυριανό αγώνα: «Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας και πρέπει να έχουμε ένα διαφορετικό πνεύμα. Δεν κάναμε κάτι καλό στο πρώτο παιχνίδι και αν θέλουμε να παλέψουμε για τους πρώτους μας βαθμούς στον όμιλο, τώρα είναι η ώρα».

Στη συνέχεια, πήρε την «σκυτάλη» ο Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

Για το πως προετοίμασε την ομάδα του για το ματς κόντρα στη Σεβίλλη:

«Σε αυτά τα παιχνίδια,δεν χρειάζεται κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Είναι μεγάλος αντίπαλος. Για εμάς είναι σημαντικός αγώνας, μετά από την κακή αρχή που κάναμε στον όμιλο και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα παίξουν καλύτερα από την αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ».

Για το αν η ήττα από τη Ντουντελάνζ και σε συνδυασμό με το ότι παίζει με το φαβορί του ομίλου, δημιουργεί πίεση στον ΑΠΟΕΛ:

«Όχι δεν ασκεί πίεση στην ομάδα μας. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για την Ντουντελάνζ. Ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο. Είδα τους παίκτες μου αυτές τις μέρες και είναι χαρούμενοι που θα παίξουν αύριο. Είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά είναι ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα ματς».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΑΠΟΕΛ για το αυριανό παιχνίδι:

«Η Σεβίλλη έχει πολλούς γρήγορους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, όχι μόνο με την μπάλα στα πόδια, αλλά και στο μυαλό. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να έχουμε την κατοχή. Η Σεβίλλη είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το ποσό σημαντικό είναι για τον ίδιο, να είναι ανταγωνιστικός ο ΑΠΟΕΛ:

«Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στον αγώνα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αν αμφισβητείς τις δυνάμεις σου, δεν είναι καλό. Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν αύριο, πρέπει να αμυνθούν καλά αλλά και να επιτεθούν. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν εστίασε σε κάποιους ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, για να σταματήσουν το παιχνίδι των Ισπανών:

«Πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια αμύνεσαι λίγο περισσότερο και επιτίθεσαι λιγότερο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κερδίσουμε τις μονομαχίες και να παίξουμε γενναία. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε την μπάλα».

Για το ότι ο Μερκής που είναι κεντρικός αμυντικός, είναι ο σκόρερ της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:

«Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί είναι αυτοί που δίνουν την ισορροπία στην ομάδα. Ο Γιώργος Μερκής είναι ένας παίκτης που μας βοήθησε με τα γκολ του. Παίζει στην Εθνική Κύπρου και είναι σημαντικός παίκτης, γιατί μας βοηθά και στο σκοράρισμα».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top