ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

Αντιμετωπίστηκε και η 3η εστία φωτιάς που ξέσπασε την Πέμπτη 03/09 στο χωρίο Λάνια της Επαρχίας Λεμεσού. Η Πυροσβεστική με την έγκαιρη επέμβαση της έθεσε υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά και αναμένεται η πλήρης κατάσβεση της μέχρι το πρωί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 18.07 σε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε περίπου  4 εκτάρια από ξηρά χόρτα και πυκνή άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά του χωριού Λάνεια παρά την Παναγία Βαλανά. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με συνολικά 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα ,11 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας.

Η πυρκαγιά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 20.15. Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE