ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 32χρονος γέμισε την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα – Συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: 32χρονος γέμισε την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα  – Συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο

Υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων,κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου που προχώρησε στη σύλληψη 28χρονου σχετικά με την υπόθεση, ενώ αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 32 ετών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 21:00 ένα πρόσωπο μετέβη σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο και έδωσε στον υπάλληλο του περιπτέρου 165.000 ρούβλια σε 33 χαρτονομίσματα. Ο υπάλληλος κάνοντας την ανταλλαγή στα νομίσματα του παρέδωσε 1.815 ευρώ.

Από έλεγχο που προέβη ο υπάλληλος μέσω μαρκαδόρου διαπίστωσε πως τα χαρτονομίσματα που του παρέδωσε το άγνωστο πρόσωπο δεν ήταν γνήσια, αφού δεν έφεραν συριακούς αριθμούς, ούτε στοιχεία ασφαλείας.

Αμέσως ο παραπονούμενος ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και παρέλαβαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Ακολούθως εναντίον του υπόπτου προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 32 ετών. Ο 32χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.

Στην συνέχεια μετά από πάροδο χρονικού διαστήματος  θεάθηκε δεύτερο πρόσωπο να είναι μαζί με τον 32χρονο. Το δεύτερο πρόσωπο επιχείρησε σε άλλη περίπτωση να εξαργυρώσει δολάρια Αμερικής στο περίπτερο.

Το πρόσωπο που συνόδευε τον 32χρονο εντοπίστηκε επί τόπου. Διαπιστώθηκε ότι τα δολάρια που μετέφερε δεν ήταν γνήσια και ακολούθως συνελήφθη. Πρόκειται για 28χρονο επίσης αλλοδαπό. Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top