ΠΑΦΟΣ: 32χρονος γέμισε την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα – Συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: 32χρονος γέμισε την αγορά με πλαστά χαρτονομίσματα  – Συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο

Υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων,κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος διερευνά το ΤΑΕ Πάφου που προχώρησε στη σύλληψη 28χρονου σχετικά με την υπόθεση, ενώ αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 32 ετών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 21:00 ένα πρόσωπο μετέβη σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο και έδωσε στον υπάλληλο του περιπτέρου 165.000 ρούβλια σε 33 χαρτονομίσματα. Ο υπάλληλος κάνοντας την ανταλλαγή στα νομίσματα του παρέδωσε 1.815 ευρώ.

Από έλεγχο που προέβη ο υπάλληλος μέσω μαρκαδόρου διαπίστωσε πως τα χαρτονομίσματα που του παρέδωσε το άγνωστο πρόσωπο δεν ήταν γνήσια, αφού δεν έφεραν συριακούς αριθμούς, ούτε στοιχεία ασφαλείας.

Αμέσως ο παραπονούμενος ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και παρέλαβαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Ακολούθως εναντίον του υπόπτου προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 32 ετών. Ο 32χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.

Στην συνέχεια μετά από πάροδο χρονικού διαστήματος  θεάθηκε δεύτερο πρόσωπο να είναι μαζί με τον 32χρονο. Το δεύτερο πρόσωπο επιχείρησε σε άλλη περίπτωση να εξαργυρώσει δολάρια Αμερικής στο περίπτερο.

Το πρόσωπο που συνόδευε τον 32χρονο εντοπίστηκε επί τόπου. Διαπιστώθηκε ότι τα δολάρια που μετέφερε δεν ήταν γνήσια και ακολούθως συνελήφθη. Πρόκειται για 28χρονο επίσης αλλοδαπό. Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE