Φωνές από τους κατοίκους Πύργου Τηλλυρίας - Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας εδώ και τώρα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωνές από τους κατοίκους Πύργου Τηλλυρίας - Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας εδώ και τώρα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναβάθμιση του ιατρικού κέντρου ζήτησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, οι κάτοικοι του ακριτικού Πύργου Τηλλυρίας.

 Με πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως "η υγεία είναι δικαίωμα όλων","ζητούμε το αυτονόητο την υγεία μας"και "δεν είμαστε κάτοικοι 3ης κατηγορίας"κάτοικοι του ακριτικού πύργου Τηλλυρίας διατράνωσαν την αντίθεση τους με την υποβάθμιση του τοπικού ιατρικού κέντρου της περιοχής τους. Ηλικιωμένοι, δεκάδες μαθητές και άτομα κάθε ηλικίας ζητούν την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού και φαρμακοποιού στο ιατρικό κέντρο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Ο κοινοτάρχης του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους απαίτησε την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ιατρικό κέντρο υγείας της περιοχής τους.

 

Ζητούμε είπε, δύο μόνιμους ιατρούς και έν φαρμακοποιό, ώστε να μην δημιουργούνται κενά στην αντικατάσταση.Απαιτούμε συνέχισε, η Πολιτεία να μας αντιμετωπίσει ισότιμα, όπως όλους τους πολίτες της ΚΔ. Δυστυχώς συνέχισε, βρισκόμαστε στην άκρη του πουθενά.

Επίσης χαρακτήρισε αναγκαιότητα τη στελέχωση του ιατρικού κέντρου υγείας Κ.Πύργου Τηλλυρίας με καρδιολόγο ιατρό δύο με τρεις φορές το μήνα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE