ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΙΛΗΣΕ για Κωστή ο Πουρσαϊτίδης

ΜΙΛΗΣΕ για Κωστή ο Πουρσαϊτίδης

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ) ο Ιωάννης Κωστή είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, καθώς η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας άναψε το πράσινο φως. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μίλησε στο Sdna.gr για τον νεαρό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ο επιμένων νικά. Και η επιμονή του Ολυμπιακού να φέρει τον Ιωάννη Κωστή στον Πειραιά, κατά όπως φαίνεται θα στεφθεί από επιτυχία.

Ό,τι δεν συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τους «ερυθρόλευκους» να μην τα βρίσκουν με τη Νέα Σαλαμίνα για την αγορά των δικαιωμάτων του 19χρονου Κύπριου μέσου θα γίνει – κατά τα φαινόμενα – με λίγους μήνες καθυστέρηση.

Κι αυτό, έπειτα από τη ρελάνς του Ολυμπιακού και τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στη Νέα Σαλαμίνα που φέρνει τα δύο κλαμπ πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού deal.

Το SDNA επικοινώνησε με τον κόουτς Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος έβγαλε στον…αφρό τον Ιωάννη Κωστή στη Νέα Σαλαμίνα και του έδωσε την ευκαιρία να συστηθεί στο κυπριακό κοινό και όχι μόνο.

Ο 43χρονος προπονητής σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού.

«Όταν τον Οκτώβριο του ΄17 ανέλαβα τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

Στην Κύπρο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μια ομάδα έχει το δικαίωμα να προσθέσει τέσσερις νέους παίκτες στο ρόστερ της.

Εγώ εκείνη την περίοδο έδιωξα εννέα ποδοσφαιριστές και έφερε τέσσερις, ενώ ανέβασα και πέντε μικρούς από την δεύτερη ομάδα. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ιωάννης Κωστή» ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με την γνωριμία του με τον νεαρό Κύπριο παίκτη και συμπλήρωσε:

«Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση το μεγάλο θράσος και η τεχνική κατάρτισή του. Ένα μειονέκτημά του ήταν ο σωματότυπος του.

Για αυτό και το καλοκαίρι του 2018 και μετά το τέλος της σεζόν τον έστειλα σε ένα γυμναστήριο με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα προκειμένου να δυναμώσει το σώμα του.

Στην προετοιμασία ήρθε πολύ πιο δυνατός.

Την περασμένη σεζόν έκανε μια καλή χρονιά κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο και προς το τέλος, ενώ φέτος αποτελεί ένα βασικό γρανάζι της μηχανής μας έχοντας αυξημένο χρόνο συμμετοχής και κλήσεις στην Εθνική ομάδα.

Εχει απίστευτη εξέλιξη και τρομερό θράσος».

Η ιδανική θέση και

 

η καθιέρωση στον Ολυμπιακό

Όσο για την φυσική του θέση και την δυνατότητα του να παίξει και σε άλλους χώρους;

«Η ιδανική θέση του είναι “οκτάρι”. Από εκεί και πέρα εγώ τον χρησιμοποιώ και ως winger που κλείνει προς τα μέσα και γίνεται δεύτερο δεκάρι.

Διαθέτει πολύ καλή τεχνική, σουτ κι είναι ντριμπλέρ. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά στον τομέα της δύναμης και στο ψηλό παιχνίδι.

Θεωρώ πως με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που διαθέτει και σε συνδυασμό με το θράσος που βγάζει στο γήπεδο, έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό». 

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top