ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ταραγμένος κατέθετε στιγμές της μοιραίας νύχτας ο Χατζηξενοφώντος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ταραγμένος κατέθετε στιγμές της μοιραίας νύχτας ο Χατζηξενοφώντος

Μαρτυρία ενόρκως κατέθεσε ο Μάριος Χατζηξενοφώντος την Τρίτη (8/10) ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Θυμίζουμε ότι ο Χατζηξενοφώντος είναι ο εναπομείναντας κατηγορούμενος για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο στις 18 Απριλίου 2018. Λοϊζος Τζιωνής, Λευτέρης Σολωμού και Σάρα Σιαμς καταδικάστηκαν νωρίτερα.

Αφού ο Χατζηξενοφώντος ορκίστηκε στο ευαγγέλιο στην συνέχεια, με ερωτήσεις του δικηγόρου του, αφηγήθηκε τα γεγονότα από την 17η Απριλίου, ημέρα όπου συναντήθηκε με τον Λοΐζο Τζιωνή στο σπίτι του παππού του δεύτερου, μέχρι την διάπραξη των φόνων στην οδό Ζαλόγγου και τις στιγμές που ακολούθησαν.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, σε ερώτηση γιατί δεν πήγε να καταγγείλει όσα είδε με τα μάτια του στην Αστυνομία, ανέφερε ότι τρομοκρατήθηκε από την συμπεριφορά του Τζιωνή όταν έκανε χρήση σκληρών ουσιών και ειδικότερα όταν τον είδε πως κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αποδείχθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση κατά του Μάριου Χατζηξενοφώντος

Αρχικά ο κατηγορούμενος, ήταν εμφανώς αγχωμένος ενώ υπήρχαν στιγμές που καθώς περιέγραφε τα γεγονότα, έδειχνε να αναστατώνεται.

Ο δικηγόρος του Χατζηξενοφώντος, ανάφερε ενώπιον Κακουργιοδικείου ότι το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να δει τον πελάτη του στις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται υπόδικος ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν και ζήτησε χρόνο ώστε να εγκριθεί η αίτησή του ώστε να επικοινωνήσουν.

Εν τέλει, δόθηκε χρόνος από το δικαστήριο ώστε δικηγόρος και κατηγορούμενος να συνομιλήσουν στα κρατητήρια.

Την Τετάρτη (9/10) αναμένεται αντεξέταση του μάρτυρα από την εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top