Αποχώρηση-βόμβα από το GNTM! Έφυγε οικειοθελώς με κλάματα

Αποχώρηση-βόμβα από το GNTM! Έφυγε οικειοθελώς με κλάματα

Το γύρο του διαδικτύου  κάνει η είδηση πως παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM. Όπως γράφτηκε η υπερβολική πίεση από το σύντροφό της, την οδήγησε εκτός σπιτιού. Τι ισχύσει τελικά;

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για οικειοθελή αποχώρηση της Μαριτίνας (που μάλλον ισχύσει) ωστόσο ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Νικολάου  μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και παρότι δεν σχολίασε τις φήμες που θέλουν την αγαπημένη του εκτός σπιτιού, έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται πως την πίεσα και μπήκε στο νοσοκομείο. Έξω είχε ένα πρόβλημα με τη δουλειά της. Έχει μια εισαγωγική εταιρεία που φέρνει καλοκαιρινά ρούχα. Άφησε κάποια πράγματα σε μένα να τα χειρίζομαι, αλλά έπρεπε να κάνει και κάποιες επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά από τράπεζες του εξωτερικού. Η παραγωγή δεν το δέχτηκε αυτό με αποτέλεσμα η Μαρτίνα να χάσει και τα εμπορεύματά της και τις προκαταβολές της. Δεν μπορώ να πω αν αποχώρησε από το GNTM» είπε, μεταξύ άλλων, ο σύντροφος της Μαρτίνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.