Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01.43 τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/10), στον θαλάσσιο χώρο, μόλις 11 χιλιόμετρα από τη πόλη της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 20 χλμ.

Η σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους και τους τουρίστες της Ζακύνθου χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής, να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.

Από skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE