ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό ήταν το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας - Η νεαρή μητέρα είχε κλείσει τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή

Αυτό ήταν το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας - Η νεαρή μητέρα είχε κλείσει τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή

Γύριζε με την μητέρα του στην Βρετανία από την Ισπανία, μέσω Ντίσελντορφ, επειδή δεν είχε βρεθεί εισιτήριο για κατευθείαν πτήση στο Μάντσεστερ.

Ο μόλις επτά μηνών Julian Pracz - Bandres είναι το νεαρότερο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας, που συνέβη την Τρίτη, όταν το Airbus A320 της Germanwings συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις παρασύροντας στον θάνατο 150 ανθρώπους. Ο μικρός Julian είναι ο ένας από τους τρεις Βρετανούς που έχασαν την ζωή τους στην μοιραία αεροπορική τραγωδία που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο ξανθός μικρούλης με τα γαλανά μάτια είχε ταξιδέψει μαζί με την 37χρονη μητέρα του Marina Bandres, που κατάγεται από τη βόρεια Ισπανία, στην ισπανική πόλη Jaca για την κηδεία ενός θείου της 37χρονης γυναίκας. Μητέρα και γιος ταξίδεψαν για Ισπανία από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, όπου διαμένουν, για την κηδεία του θείου της Bandres που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, Pawel Pracz, η γυναίκα έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή. Επειδή όμως δεν υπήρχαν εισιτήρια για να επιστρέψει κατευθείαν από την Ισπανία στο Μάντσεστερ, έκλεισε θέσεις με την μοιραία πτήση για να πετάξει εκείνη και ο μικρός γιος της στην Βρετανία, μέσω Ντίσελντορφ.

Ο Πολωνός σύζυγος της Marina Bandres και πατέρας του μικρού Julian, Pawel Pracz, δήλωσε στον Τύπο μετά το τραγικό δυστύχημα ότι είχε παντρευτεί την 37χρονη πριν δύο χρόνια και δούλευαν και οι δύο στην παραγωγή ταινιών στο Μάντσεστερ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, του είχε πει ότι βιαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους και στην καθημερινή της ρουτίνα...

Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την οικογένεια της συζύγου του στην Ισπανία και παρακάλεσε να τους αφήσουν να θρηνήσουν ειρηνικά τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο πατέρας της Bandres επιβεβαίωσε ότι η κόρη του προσπάθησε να βρει απευθείας πτήση από την Ισπανία για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ, αλλά όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν έκλεισε εισιτήρια για εκείνη και τον μόλις επτά μηνών γιο της με την μοιραία πτήση, χωρίς επιστροφή, της Germanwings.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top