ΔΙΕΘΝΗ

Δεν τον θέλει κανείς τον Ζλάταν

Δεν τον θέλει κανείς τον Ζλάταν

Έντονο πρόβλημα έχει πλέον ο Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς τον οποίο το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιρόφιλων στην Γαλλία δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν

Δημοσκόπηση της «Le Parisien», ανάμεσα σε 1.008 άτομα 18 ετών και άνω, αποδεικνύει πως ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον ιδιαίτερα αγαπητός.

Το 79% δήλωσε πως έχει κακή γνώμη για το χαρακτήρα του, ενώ το 84% πως είναι ευέξαπτος και αλαζόνας. Μόλις 15% εξέφρασε την άποψη πως είναι καλός χαρακτήρας, ενώ πτώση παρουσιάζει και η «πέρασή» του ως ποδοσφαιριστή, καθώς μόλις το 62% τον θεωρεί ταλαντούχο και το 61% πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα το 54% πιστεύει πως πλέον έχει περάσει την εποχή ακμής της καριέρας του, μόνο το 23% πως αγαπά τη φανέλα για την οποία παίζει, ενώ μόνο το 14% εκτιμά πως είναι κοντά στον κόσμο και 8% πως πειθαρχεί.

Τέλος, το 65% θεωρεί απαράδεκτα όσα είπε on camera για τη Γαλλία και μόλις 31% τον δικαιολόγησε και τον συγχώρεσε αποδίδοντας τα λεγόμενά του ένα ξέσπασμα της στιγμής.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top