ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματς-«ΠΑΓΙΔΑ» για τον ΑΠΟΕΛ, πριν την κρίσιμη «μάχη» με την Καραμπάχ

Ματς-«ΠΑΓΙΔΑ» για τον ΑΠΟΕΛ, πριν την κρίσιμη «μάχη» με την Καραμπάχ

Έτοιμος για το… «ύπουλο» παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα είναι ο ΑΠΟΕΛ, λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη «μάχη» στο Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Καραμπάχ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου (19/10, 18:30), έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, με τον Τόμας Ντολ να αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, αφού παρόλο που ο αντίπαλος είναι χαμηλά στη βαθμολογία, έχει αρκετή ποιότητα και μπορεί να κάνει τη ζημιά, ειδικά με τις «φαρμακερές» του αντεπιθέσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση σε ολόκληρο το 90λεπτο και σε καμία περίπτωση να μην έχουν στο μυαλό τους το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί.

Άλλωστε, ο πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάθε χαμένος βαθμός σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό, μπορεί στο τέλος της σεζόν να στοιχίσει ακριβά…

Ο Τόμας Ντολ πάντως, αναμένεται να κάνει ροτέισιον ελέω και του αγώνα με την Καραμπάχ, χωρίς όμως γερό ανακάτεμα της «τράπουλας», αφού το ρίσκο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλο.

Λογικά, θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μερκής και ο Τάμαρι που είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι λόγω και των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες και προορίζονται για βασικοί κόντρα στους Αζέρους.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 παίκτες, με τους Βούρο, Χάνι και Μακρή να διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Εφραίμ, Ντε Βινσέντι και Μπέζιακ.

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντολ:

Μπέλετς, Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Σόουζα, Χαλένιους, Τάμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Χάνι, Πάβλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Βούρος, Μερκής, Μακρής, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ, Σάβιτς, Μιχαήλοβιτς και Άλεφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top