ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 21χρονος για διάρρηξη κατοικίας, κλοπή και παράνομη κατοχής περιουσίας

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 21χρονος για διάρρηξη κατοικίας, κλοπή και παράνομη κατοχής περιουσίας

Διάταγμα τριών ημερών κράτησης σε 21χρόνο εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στην επαρχία Πάφου. Η Αστυνομία εντόπισε υλικό περιουσίας που έχει κλαπεί από την κατοικία. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλλιψη του 21χρόνου έγινε γύρω στις 02:10τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου όταν μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν σε δρόμο στην Πάφο, όχημα στο οποίο ο ίδιος επέβαινε ως συνοδηγός.

Σε έρευνα που ακολούθησε, μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου ένα ρολόι, μία καδένα λαιμού με σταυρό και μενταγιόν, ακόμη ένα μενταγιόν χρυσού χρώματος, ένα κουτί με πέτρες που ομοιάζουν με διαμάντια και ένα κλειδί οχήματος, για την κατοχή των οποίων ο 21χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο μεταξύ γύρω στις 3.00 το απόγευμα χθες, 55χρονη κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι μεταξύ της περασμένης Τετάρτης, 16 και της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου , έγινε διάρρηξη σε κατοικία της, στην επαρχία Πάφου.

Στην παραπονούμενη υποδείχθηκαν τα αντικείμενα που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του 21χρονου και αυτή αναγνώρισε το ρολόι, το κουτί και το κλειδί αυτοκινήτου, ως περιουσία που κλάπηκε από την κατοικία της.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top