Δεν ΞΕΧΝΑ τη «μανίκα» ο Πάμπος… Τον «ΠΡΟΔΩΣΑΝ» τα πλάνα της Cytavision

Δεν ΞΕΧΝΑ τη «μανίκα» ο Πάμπος… Τον «ΠΡΟΔΩΣΑΝ» τα πλάνα της Cytavision

Προσέξαμε τον πανηγυρισμό «αλά μανίκα» του Πάμπου Χριστοδούλου, στο χθεσινό γκολ του Ολυμπιακού. 

Τον θυμόμαστε από την εποχή που ήταν μπροστά από τον πάγκο της ΑΕΛ (στην πρώτη του θητεία), όπου σε ένα ματς είχε γίνει μπόλικος θόρυβος, τον έστειλαν και στους Δικαστές της ΚΟΠ.

Φαίνεται ότι ο έμπειρος τεχνικός, δεν θέλει να τον «εγκαταλείψει» με τίποτε, αν και υπάρχει περίπτωση όταν αντιμετωπίζει μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, να θεωρηθεί προκλητική κίνηση προς τους αντιπάλους.

Τον «πρόδωσαν» τον Πάμπο και τα… πλάνα που έστειλε στο You tube η Cytavision (για τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο Μακάρειο), αφού έχει «παγώσει» η εικόνα τη στιγμή που έκανε τη μανίκα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE