LIFESTYLE

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Λούης Πατσαλίδης: Τον καταπίεζαν σε προηγούμενη του συνεργασία

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Λούης Πατσαλίδης: Τον καταπίεζαν σε προηγούμενη του συνεργασία

Καταπιέστηκε στην τελευταία του συνεργασία στο ραδιόφωνο ο Λούης Πατσαλίδης, όπως απεκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, δηλώνοντας ότι του έβαζαν περιορισμούς στο χρόνο που μιλούσε.

«Δεν μπορώ να μου πεις 'ξέρεις πρέπει μέσα στην ώρα, να βάζεις έξι τραγούδια και να μιλήσεις είκοσι δευτερόλεπτα'. Αυτό το πράγμα μπορεί να με σκοτώσει, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα την αλλαγή στο ραδιόφωνο», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτος από το ραδιόφωνο ο Λούης μίλησε και για την τηλεοπτική του συνεργασία αναφέροντας ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Alpha Κύπρου. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πριν τον Alpha είχε πρόταση από άλλο κανάλι με περισσότερα λεφτά, αλλά τελικά επέλεξε τον Αlpha Κύπρου.

«Δεν πήγα στον Alpha για τα λεφτά καθώς είχα δυο προτάσεις από άλλα κανάλια με περισσότερα χρήματα, αλλά επέλεξα τον Alpha γιατί ένιωσα ότι μπορούν να με βελτιώσουν και να με πάνε ένα βήμα πιο πάνω και δεν έκανα λάθος. Ο μόνος λόγος να φύγω από τον Alpha είναι να κλείσει το κανάλι» ανέφερε.

Μέσα σε όλα αυτά αναφέρθηκε και στην δυσαρέσκεια που είχε με την προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη, το Sigma: «Αν ήμουν ευχαριστημένος με το Sigma σίγουρα δεν θα έφευγα»

Τέλος, στο πλαίσιο της  σάτιρας και του καυστικού του χιούμορ ο Λούης είπε ότι η κηδεία του θα ήθελε να είναι fun και διασκεδαστική: «Αντί για γαρύφαλλα, θα ήθελα να μου ρίχνουν donuts ή να χτυπούν του σκάμνους σε ρυθμό ζεμπέκικο και να τους χορογραφήσει η φίλη μου Αντιγόνη Τασουρή»

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top