ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση Σοφοκλέους στα αποδυτήρια, αλλά έφυγε με… «άδεια χέρια»!

Η κίνηση Σοφοκλέους στα αποδυτήρια, αλλά έφυγε με… «άδεια χέρια»!

Με το πέρας του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους, κατέβηκε στον χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδίου.

Πήγε για μερικά λεπτά προς τα αποδυτήρια της ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς αυτά της ΑΕΚ, όπου ρώτησε αξιωματούχους της Λαρνακιώτικης ομάδας, εάν είναι μαζί τους ο πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης.

Η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν κατέβηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάτω στα αποδυτήρια μετά το πέρας του αγώνα.

Το συνηθίζουν, πάντως, Σοφοκλέους και Καραπατάκης, μετά από μεταξύ τους ντέρμπι στο Τσίρειο, να τα λένε σε φιλικό κλίμα κάτω στον χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδίου, αλλά χθες δεν υπήρξε τέτοιο πηγαδάκι.

Μετά που ο Ανδρέας Σοφοκλέους πήρε αρνητική απάντηση, για τη μη παρουσία Καραπατάκη στα αποδυτήρια, αποχώρησε και αυτός…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top