ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 25χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς – Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 25χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς – Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο νεαρός που επιτέθηκε με ψαλίδι εναντίον αστυνομικού.

Σε διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας, εντοπίστηκε την Τρίτη (22/10) ο 25χρονος Σύρος που επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό με ψαλίδι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε και χρηματικό ποσό, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα που αφορούν απόδραση από νόμιμη σύλληψη, επίθεση εναντίον αστυνομικού, κατοχή επιθετικού οργάνου, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια, ναρκωτικών ουσιών.

Θυμίζουμε  ότι ο 25χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς το βράδυ της Δευτέρας (21/10) , όταν αυτοί μετέβησαν σε μπυραρία στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο της πάταξης της πορνείας, ωστόσο στον περιβάλλοντα χώρο είδαν δυο πρόσωπα να προβαίνουν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Στο έδαφος υπήρχε πεταμένο ένα μαύρο τσαντάκι που μέσα περιείχε ένα σακούλι με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, 10gr. Στο σημείο εντοπίστηκαν άλλα δυο σακουλάκια νάιλον που περιείχαν 2,5gr το καθένα και δυο σακουλάκια με την ναρκωτικά ουσία chrystal, 4gr τo καθένα. 

Όταν οι αστυνομικοί τους προσέγγισαν, ο ένας εξ αυτών, ο 25χρονος από την Συρία, αφού πρώτα τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον έναν αστυνομικό με ψαλίδι στη δεξιά παλάμη και κτυπώντας με γροθιές τον δεύτερο, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το δεύτερο πρόσωπο που πρόκειται για Τουρκοκύπριο συνελήφθη από την ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο ένας φέρει οξεία τενοντίτιδα σε χειρουργημένο ώμο. Έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και πήρε εξιτήριο και το δεύτερο μέλος του ΟΠΕ, που δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι), φέρει τραύμα στο δεξί χέρι και κρατείται για περαιτέρω περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top