ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ – Μετράει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ο Ντολ!

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καραμπάχ – Μετράει ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ο Ντολ!

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/10, 19:55) με αντίπαλο την Καραμπάχ και ο Τόμας Ντολ πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει για το Μπακού το πρωί της Τετάρτης (23/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ – Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντολ για Αζερμπαϊτζάν

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τρεις παίκτες που έμειναν εκτός από το παιχνίδι πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου απέναντι στη Δόξα.

Πρόκειται για τους Εφραίμ και Μπέλετς που αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού και τον Μπέζιακ που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Ως εκ τούτου, οι Γερμανός τεχνικός θα έχει αυξημένες επιλογές για τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου.

Αντίθετα, εκτός έμεινε και πάλι ο τραυματίας Ντε Βινσέντι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE