ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομιλία Νταμπίζα: «Λες και έμπαινε ο… Χίτλερ»

Ομιλία Νταμπίζα: «Λες και έμπαινε ο… Χίτλερ»

Ομιλία Νταμπίζα: Αποχαιρέτησε τους «πράσινους» ο τέως τεχνικός διευθυντής.

Βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» προκειμένου να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της α’ ομάδας, καθώς και σε προπονητές/παίκτες της Ακαδημίας.

Ο Νίκος Νταμπίζας ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία, ενώ επεσήμανε ότι μπήκαν οι βάσεις για την επιστροφή στην «κανονικότητα».

«Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας, ήταν μία απόφαση της διοίκησης. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για το καλό του συλλόγου. Κάθε απόφαση που πήρα, την πήρα για το καλό του Παναθηναϊκού.

Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθη, ίσως να έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις πιο γρήγορα, ίσως δεν θα έπρεπε να έχω δύο καρπούζια σε μία μασχάλη. Όμως, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Εσείς πρέπει να συνεχίσετε δυνατοί και ενωμένοι, όπως ήσασταν πάντα και να πετύχετε τους στόχους σας. Στο διάστημα που είμαι εδώ, προσπάθησα να έχετε τις καλύτερες συνθήκες και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά.

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι με εξαίρεση μία μικρή περυσινή οφειλή, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες της διοίκησης.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top