ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζωντανή» η Ίντερ, ξέφυγε η Μπαρτσελόνα (Βαθμολογία ομίλου – πρόγραμμα επόμενης αγωνιστικής)

«Ζωντανή» η Ίντερ, ξέφυγε η Μπαρτσελόνα (Βαθμολογία ομίλου – πρόγραμμα επόμενης αγωνιστικής)

«Φωτιά» για το δεύτερο εισιτήριο του έκτου ομίλου έβαλε η Ίντερ, καθώς νίκησε με 2-0 την Ντόρτμουντ στο «Μεάτσα» και την έπιασε στους 4 βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε «αέρα» τριών βαθμών από τον… ανταγωνισμό, καθώς πέρασε με 2-1 από την Πράγα παρότι η γηπεδούχος Σλάβια την ζόρισε αρκετά.

Σλάβια Πράγας-Μπαρτσελόνα 1-2

Μόλις στο 3’ o Μέσι μετά την εξαιρετική ασίστ του Αρτούρ έγινε σκόρερ στο Champions League για 15η σερί σεζόν γράφοντας ιστορία. Όμως η βραδιά δεν κύλησε τόσο χαλαρά για την «Μπάρτσα», καθώς η Σλάβια βγήκε θαρραλέα στην επίθεση και σπατάλησε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία αυτή στο 20’ όταν ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το εξ επαφής πλασέ του Ζέλενι. Η προσπάθεια των Τσέχων δικαιώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς στο 50’ ο Μπόριλ ολοκλήρωσε έναν εξαιρετικό συνδυασμό και ισοφάρισε από το ύψος του πέναλτι. Η απάντηση ήρθε όμως άμεσα, καθώς από το φάουλ του «Λέο» ο Σουάρες έκανε το σουτ από πλάγια θέση και από το σώμα του Ολαγίνκα ήρθε το 1-2 στο 57’. Ο Ουρουγουανός στο 70’ σπατάλησε ένα τετ-α-τετ, αλλά αυτό δεν στοίχισε στους Καταλανούς που διαφύλαξαν τους τρεις βαθμούς ως το τέλος, παρότι κινδύνευσαν στο φινάλε.

Ίντερ-Ντόρτμουντ 2-0

Στο 22’ ο φορμαρισμένος Λαουτάρο Μαρτίνες αξιοποίησε την εξαιρετική μπαλιά του Ντε Φράι στην πλάτη της άμυνας και έβαλε μπροστά τους «νερατζούρι». Η Μπορούσια κόντρα στην… φύση της ήταν αρκετά παθητική στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά άφησε ανενόχλητο τον Χαντάνοβιτς. Στο δεύτερο μέρος επιχείρησε να ζωηρέψει, αλλά η καλή τακτική του… συντηρητικού Αντόνιο Κόντε είχε κλείσει τους χώρους που ήθελαν οι Βεστφαλοί για να δράσουν. Τα μακρινά σουτ δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα τον Χαντάνοβιτς. Τα βλέμματα τράβηξε ο 17χρονος Εσπόζιτο, που αντικατέστησε στο τελευταίο ημίωρο τον… άφαντο Λουκάκου. Ο πιτσιρικάς κέρδισε πέναλτι από τον Χούμελς, αλλά ο Μπούρκι σταμάτησε την εκτέλεση του Λαουτάρο. Η Μπορούσια βγήκε μαζικά μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά το πλήρωσε με τον Καντρέβα να διαμορφώνει στο 89’ το 2-0 με πλασέ στην αντεπίθεση.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Σλάβια Πράγας-Μπαρτσελόνα 1-2

(50’ Μπόριλ-3’ Μέσι, 57’ αυτ. Ολαγίνκα)

Ίντερ-Ντόρτμουντ 2-0
(22’ Λαουτάρο Μαρτίνες, 89’ Καντρέβα)

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 7 (4-2)
2. Ίντερ 4 (4-3)
3. Ντόρτμουντ 4 (2-2)
4. Σλάβια Πράγας (2-5)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Τρίτη 5 Νοεμβρίου
Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας 19:55
Ντόρτμουντ-Ίντερ 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top