ΚΥΠΡΟΣ

Δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα

Δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα

Εισιτήρια τέλος! Αυτό ανακοίνωσε χθες βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το σημερινό αγώνα με την Κύπρο.

Οι Βέλγοι φίλαθλοι εξάντλησαν τις 45000 εισιτήρια που είχαν εκδοθεί, ενδεικτικό της αγάπης τους για την Εθνική τους ομάδα, αφού αυτή είναι η συνήθης προσέλευση στους αγώνες των «Κόκκινων Διαβόλων», όπως αποκαλούν οι Βέλγοι το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.   Το χωρητικότητας 50000 θεατών Στάδιο «King Budouin» θα είναι απόψε κατάμεστο αφού τα εισιτήρια που δεν εκδόθηκαν, είναι για λόγους ασφάλειας.

Ανάμεσα στις χιλιάδες των Βέλγων, μερικές εκατοντάδες Κύπριοι θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, εμψυχώνοντας την Εθνική μας ομάδα.

Γύρω στους 300 συμπατριώτες μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αποψινό αγώνα και μια γωνιά του Σταδίου, θα έχει χρώμα Κυπριακό.

Πρόκειται για σημαντικό αριθμό φιλάθλων για εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, κάτι που έχει σχολιαστεί με τον καλύτερο τρόπο από όλους στην αποστολή της Εθνικής μας.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top