ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμη για επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια – Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό

Έτοιμη για επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια – Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό

Πανέτοιμη για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές όπου πήρε μόλις ένα βαθμό είναι η Ομόνοια, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (25/10, 19:00) στο ΓΣΠ τον Ολυμπιακό, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν στην κορυφή με την Ανόρθωση, έχοντας αμφότεροι από 11 πόντους και αν κερδίσουν, θα παραμείνουν έστω και προσωρινά χωρίς συγκάτοικο και αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος προετοίμασε τους παίκτες του για μία ακόμη «μάχη» απέναντι σε έναν «διψασμένο»  για βαθμούς αντίπαλο, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.

Ο Νορβηγός τεχνικός μελέτησε τα πάντα για το παιχνίδι του αντιπάλου, έχοντας δει και τα τελευταία παιχνίδια του μέσω dvd πριν κατασταλάξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές κυρίως σε θέματα τακτικής σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση. Ενδεχομένως να γίνουν και 1-2 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς που κρύβει πολλές «παγίδες»… Άπαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι μεν το φαβορί για τη νίκη, αφού παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν και τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιώσουν και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα τους, αγωνιζόμενοι με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και χωρίς ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο, ο οποίος έχει ποιοτικές μονάδες και κυρίως λόγω… γκίνιας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από έξι αγωνιστικές (σσ. έχει παιχνίδι λιγότερο ο Ολυμπιακός).

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (24/10), με τον Χένινγκ Μπερκ να παίρνει μαζί του στην αποστολή 20 παίκτες.

Τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Χαράλαμπο Κυριακίδη, Ζοέλ Περέιρα, Κριστιάν Μανρίκε, Μίχαελ Λούφτνερ, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ, Γιόρντι Γκόμεθ, Γιαν Λέτσιακς, Χεν Έζρα, Μίκαελ Ορτέγα, Άνταμ Λανγκ, Τόμας Χούμποτσαν, Ματ Νταρμπισάιαρ, Χάρη Μαυρία, Ιωάννη Κούσουλο, Φάνο Κατελάρη, Τιάγκο Φερέιρα, Δημήτρη Χριστοφή, Ανδρόνικο Κακουλλή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νικολάου, Χαραλάμπους, Λοΐζου, Παναγιώτου και οι τραυματίες Τζιωνής, Μίκου, Ουζόχο και Παναγή.

Από την άλλη, ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δούλεψε αρκετά στις προπονήσεις σε θέματα τακτικής, αλλά και στις «στημένες» φάσεις σε συνθήκες άμυνας και επίθεσης, όπως και στο κομμάτι της ψυχολογίας με σκοπό να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας τους πως σύντομα η τύχη θα τους επιστρέψει αυτά που τους στέρησε στα προηγούμενα ματς.

«Σκάναρε» τα πάντα για το παιχνίδι της πρώην ομάδας του πριν καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο και το αναλύσει στους παίκτες του, μετρώντας σημαντικές επιστροφές, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Ενόχ και Αζουλάο οι οποίοι κτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας, όπως και ο Αγιτέ που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών.

Μετράει όμως και μία σημαντική απώλεια, αφού ο Ακόστα συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και είναι εκτός πλάνων γι΄ αυτή την αγωνιστική…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top