ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βούρος: «Αυτό το ματς, να αποτελέσει μία βάση για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια»

Βούρος: «Αυτό το ματς, να αποτελέσει μία βάση για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ» ανάμεσα στην Καραμπάχ και τον ΑΠΟΕΛ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Πραξιτέλης Βούρος.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι ένας πολύτιμος βαθμός για τη συνέχεια. Μένουν ακόμα τρία παιχνίδια και αρχής γενομένης από το επόμενο, θέλουμε να κάνουμε το βήμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, αλλά πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Για την ένταση που υπήρξε με παίκτες της Καραμπάχ ανέφερε: «Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα υπάρξουν διαμάχες, θέλω να κερδίζω εγώ και η ομάδα μου και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο».

Για το αν αυτή η εμφάνιση θα είναι η απαρχή για καλύτερες στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν μπορούμε να λέμε πως όταν παίρνουμε ισοπαλία, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και αυτή η ομάδα πάει πάντα για τη νίκη. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι το σημερινό ματς αποτελεί μία βάση για καλύτερες εμφανίσεις, για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και τον κόσμο μας ξανά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top