ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει… χωρίς αντίπαλο η Σεβίλλη στον όμιλο του ΑΠΟΕΛ – «Καθάρισε» και την Ντουντελάνζ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Παίζει… χωρίς αντίπαλο η Σεβίλλη στον όμιλο του ΑΠΟΕΛ – «Καθάρισε» και την Ντουντελάνζ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Απόλυτη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι δυσκολεύτηκαν στο α’ μέρος κόντρα στην Ντουντελάνζ, αλλά νίκησαν 3-0 για τον όμιλο του ΑΠΟΕΛ και βρέθηκαν από τώρα κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League.

Κάνει πλάκα η Σεβίλλη.

Η ομάδα του Λοπετέγι επικράτησε 3-0 της Ντουντελάνζ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και έκανε το «3×3» στο α’ γκρουπ, φτάνοντας πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού βρέθηκε στο +5 από τη 2η θέση, όπου είναι η Καραμπάγκ (2-2 με ΑΠΟΕΛ) και στο +6 από την αποψινή της αντίπαλο.

Οι Ανδαλουσιάνοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ξεκλείδωσε με τον Βάσκες την άμυνα των Λουξεμβούργιων και στο τέλος έφτασε σε άνετη νίκη.

Ο Αργεντινός μέσος έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη λίγο μετά την ανάπαυλα, αφού άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Τόρες και με κεφαλιά σκόραρε.

Ο ίδιος παίκτης πήρε το… ριμπάουντ στο 75’ μετά από απόκρουση του Ζουμπέρ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά μετά, ο Ελ Χαντάντι με σουτ στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Εσκουντέρο από τα αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Καραμπάγκ-ΑΠΟΕΛ 2-2
(13’ Κιντάνα, 58’΄Αίλτον-29’ αυτ. Μεντβέντεβ, 45’+1’ Χαλένιους)

Σεβίλλη-Ντουντελάνζ 3-0
(48′, 75′ Βάσκες, 78′ Ελ Χαντάντι)

Η βαθμολογία
1. Σεβίλλη 9 (7-0)
2. Καραμπάγκ 4 (6-6)
3. Ντουντελάνζ 3 (5-10)
4. ΑΠΟΕΛ 1 (5-7)

Επόμενη αγωνιστική (4η)
ΑΠΟΕΛ-Καραμπάγκ
Ντουντελάνζ-Σεβίλλη

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top