ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φωτίου στους ΑΠΟΕΛίστες: «Κάντε τους στο ΓΣΠ, να νιώσουν όπως νιώσαμε εμείς σήμερα» – Τι είπε για Τάμαρι

Φωτίου στους ΑΠΟΕΛίστες: «Κάντε τους στο ΓΣΠ, να νιώσουν όπως νιώσαμε εμείς σήμερα» – Τι είπε για Τάμαρι

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκ των Αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Καραμπάχ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το καθοριστικό παιχνίδι με τους Αζέρους στο ΓΣΠ, ενώ σχολίασε και το πειθαρχικό παράπτωμα του Τάμαρι.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το αποψινό παιχνίδι: «Ίσως να ήταν καλύτερη από εμάς η Καραμπάχ στο αποψινό παιχνίδι. Ήταν αρκετά δύσκολο. Είναι καλή η ισοπαλία, αλλά μοχθήσαμε για να την πάρουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά φέραμε την πρόκριση κοντά μας και στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.

Η εμφάνιση που κάναμε ήταν πολύ καλύτερη από άλλα παιχνίδια. Χωρίς να είναι κλισέ, ο καλύτερος του παίκτης του ΑΠΟΕΛ ήταν είναι και θα είναι ο κόσμος του. Τον καλώ λοιπόν να γεμίσει το ΓΣΠ στο επόμενο παιχνίδι και να κάνει τους αντιπάλους να νιώσουν όπως νιώσαμε εμείς σήμερα, παίζοντας σε μία καυτή έδρα».

Για τη σημασία του βαθμού: «Ακόμα και να κερδίζαμε, ένα βήμα θα ήταν και τίποτα περισσότερο. Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο ΓΣΠ. Την ποιότητα την έχουμε. Γι΄ αυτό αποφασίσαμε να είμαστε αυστηροί με την ομάδα μας. Μόνο αν είμαστε αυστηροί, θα βγάλουν οι παίκτες αυτό που μπορούν».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Τάμαρι: «Σε άλλες εποχές μπορεί να μην τιμωρούταν, αλλά τώρα είμαστε κάθετοι σε τέτοια ζητήματα».

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου: «Έχουμε παίκτες στον πάγκο και μπορεί να καλυφθεί κάθε απουσία. Αν χρειαστεί, θα καλύψουμε και τον Νικόλα, αν και εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό ο ποδοσφαιριστής μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top