ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρέσει ο Τόρες στον Μελισσανίδη!

Αρέσει ο Τόρες στον Μελισσανίδη!

Το «γκελ» που προκάλεσαν στο διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, τα πανέμορφα γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου.

«Τρία παιδιά βολιώτικα…» αναφέρουν οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού που είναι συνδεδεμένο με την πόλη της Μαγνησίας. Κι όχι μόνο, θα λέγαμε εμείς.

Η «ΩΡΑ» έγραψε προ ημερών για τους τρεις παίκτες του νεοφώτιστου Βόλου στη Super League, οι οποίοι κάνουν…γκελ στο στρατόπεδο της ΑΕΚ κι αρέσουν (άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο) στους «κιτρινόμαυρους».

Ο λόγος, για τους Χοακίν Τόρες, Ζοάο Φερνάντο και Φράνκο Φεράρι. Σε ό,τι αφορά πάντως συγκεκριμένα τον Χοακίν Τόρες, ο Αργεντινός (βιρτουόζος) μεσοεπιθετικός μάζεψε πολλά «likes» για την εμφάνισή του και το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε με έξοχο τακουνάκι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Κι ένα εξ αυτών των «likes» – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «ΩΡΑΣ» – εμπεριέχει ξεχωριστό ειδικό βάρος και ήρθε…δια χειρός Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει να λέει τα καλύτερα για τον 22χρονο εξτρέμ της θεσσαλικής ομάδας. Την ποιότητα και την ταχύτητα που τον διακρίνει και γενικότερα, τον ντελικάτο τρόπο με τον οποίο κινείται μέσα στο γήπεδο.

Όντας πολλά χρόνια στο…κουρμπέτι του ποδοσφαίρου, ο Μελισσανίδης είναι λογικό να να ξεχωρίζει παίκτες που…γεμίζουν το μάτι του και να΄χει τα δικά του γούστα.

Η γκολάρα με τον Ατρόμητο

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, ο Τόρες δεν…συστήθηκε στον Μελισσανίδη στο παιχνίδι ΑΕΚ – Βόλος στη Ριζούπολη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδας, έκανε πολύ καλή εντύπωση στον ισχυρό άνδρα της Ένωσης στο παιχνίδι Βόλος – Ατρόμητος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε εκείνο το ματς ο Τόρες είχε σημειώσει δύο γκολ και ειδικά το δεύτερο, έχει ήδη «κλειδώσει» μία θέση στα κορυφαία του φετινού πρωταθλήματος.

Αφού πήρε την μπάλα από την άμυνα της ομάδας κι έκανε μια απίθανη κούρσα σχεδόν εξήντα μέτρων, ντριμπλάροντας όποιον βρήκε μπροστά του, τελείωσε την φάση με ένα εύστοχο πλασέ που κατέληξε στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ αποθεώθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» – όχι μόνο από τους φίλους της θεσσαλικής ομάδας και τα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στις ιδιαίτερες (ποδοσφαιρικές) συζητήσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Το τακουνάκι στη Ριζούπολη

«Καπάκι» την επόμενη αγωνιστική ο Τόρες πέτυχε ένα ακόμα γκολ χάρμα οφθαλμών στο «Γεώργιος Καμάρας» κόντρα στην ΑΕΚ ενώπιων των οπαδών της Ένωσης. Κι για αυτό το νέο πανέμορφο τέρμα του Αργεντινού παίκτη του Βόλου, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, είχε να λέει τα καλύτερα.

Στην προκειμένη περίπτωση βεβαίως το αγωνιστικό δείγμα του Τόρες με τη φανέλα του Βόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ακόμα μικρό. Ο Λάτιν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια, γράφοντας στο κοντέρ 4 γκολ και 1 ασίστ.

Όταν όμως ο Μελισσανίδης εκφράζεται με εγκωμιαστικά σχόλια και μάλιστα (εις διπλούν) για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό σε κάθε περίπτωση είναι άξιο αναφοράς, έχει ασφαλώς την σημασία του.

Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έρχεται να μας βάλει στην μεταγραφική…πρίζα, σχετικά με τον κατά πόσον ο Τόρες μπορεί να απασχολήσει επί της ουσίας την ΑΕΚ και να αποτελέσει έναν από τους επόμενους (εγχώριους) μεταγραφικούς στόχους της.

Το…καρτελάκι στη βιτρίνα της Νιούελς

Η «ΩΡΑ»…σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε για την υπόθεση το Τόρες και κατά πόσον η ΑΕΚ πέρα από τα εγκωμιαστικά σχόλια που κυκλοφορούν εντός των τειχών ακόμα και σε κορυφαίο επίπεδο (βλ. Μελισσανίδης) έχει κάνει και κάτι…παραπάνω για τον Αργεντινό μέσο του Βόλου. Τι έβγαλε το ρεπορτάζ;

Οι «κιτρινόμαυροι» ρώτησαν για το μεταγραφικό καθεστώς υπό το οποίο αγωνίζεται ο 22χρονος παίκτης στο Βόλο.

Έτσι ενημερώθηκαν πως παίζει ως δανεικός στην θεσσαλική ομάδα, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στην Νιούελς. Συγχρόνως, ο Βόλος διατηρεί – όπως έγραψε η «ΩΡΑ» – ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση πώλησής του μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2020.

Κι η αν η Νιούελς στο παρελθόν «γείωσε» πρόταση της Μπενφίκα για τον Τόρες ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, εσχάτως η αργεντίνικη ομάδα θα καθίσει στο τραπέζι να συζητήσει προτάσεις που δεν θα πέφτουν κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ.

«Ανοικτοί για άλλη ελληνική ομάδα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Νιούελς, Σεμπαστιάν Παρέτα, μιλώντας (προ ημερών) στο sport24.gr, αφού σημείωσε πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του Χοακίν Τόρες από το Βόλο, ανέφερε πως η ομάδα του Ροσάριο είναι ανοικτή σε προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες και πως αν δεν έρθει κάποια προσφορά που να τους ικανοποιεί, τότε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει τον προσεχή Ιούνιο στη Νιούελς.

«Υπήρχε ενδιαφέρον παλαιότερα από ομάδες εκτός Ελλάδας. Το γεγονός ότι τα πάει καλά στο πρωτάθλημα της χώρας σας, έχει κινήσει νέο ενδιαφέρον. Ξαναμπήκε στο παζάρι θα έλεγα. Είναι αυτό ακριβώς που ψάχναμε όταν δεχθήκαμε να πάει δανεικός στο Βόλο» υποστήριξε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Νιούελς είναι μια ομάδα που πουλάει και σίγουρα θα συζητήσουμε τις προτάσεις που φθάνουν. Θεωρώ σίγουρο ότι ο Χοακίν θα επιστρέψει στο Ροσάριο τον Ιούνιο. Εάν δεν βρούμε πρόταση που μας ικανοποιεί θα συνεχίσει εδώ. Ο Βόλος έχει κάνει μια προσέγγιση, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε. Είμαστε ανοικτοί σε πρόταση από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα».

Συμπαίκτης των Σκόκο – Πόνσε

O Χοακίν Τόρες υπήρξε συμπαίκτης στη Νιούελς, με τους άλλοτε άσους της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο και Εζεκιέλ Πόνσε. Η πρώτη φορά που αγωνίστηκαν μαζί σε επίσημο παιχνίδια ήταν στις 29 Μαρτίου 2015, στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μπελγκράνο – Νιούελς (2-0) με τον 18χρονο τότε Τόρες να παίζει ως αλλαγή για 12 λεπτά.

Στις 7 Μαΐου 2016, ο Τόρες υπήρξε για δεύτερη φορά συμπαίκτης του Σκόκο (στην ίδια ενδεκάδα ήταν και ο επίσης άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ) στο παιχνίδι Νιούελς – Ντεφένσα ι Χιουστίσια (0-1).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top