ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ στη χθεσινή «καυστική» ανακοίνωση της Ομόνοιας – Τιμωρήθηκε ο Τάμαρι

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ στη χθεσινή «καυστική» ανακοίνωση της Ομόνοιας – Τιμωρήθηκε ο Τάμαρι

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε τη χθεσινή «καυστική» ανακοίνωση της Ομόνοιας, αναφέρθηκε στο θέμα Τάμαρι, στον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου, αλλά και για την πρόσληψη Χατζηλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Χθες ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά από δηλώσεις παραγόντων της Ομόνοιας, στο πλαίσιο άσχετης εκδήλωσης. Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ομόνοιας και νομίζω πως αν της απευθύνουμε το ερώτημα, για το γιατί δεν ενοχλήθηκε ο Απόλλωνας, η Ανόρθωσης κλπ, θα γίνει κατανοητό. Η Ομόνοια γιατί δεν ενοχλήθηκε όταν ο Νικολάου ορίστηκε σε φιλικό; Έτυχε να μιλήσουν δημόσια στο τρίτο παιχνίδι, το οποίο τυγχάνει να είναι δικό μας. Νομίζω είναι εμφανές το γιατί. Γενικότερα, βλέπουμε την επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας φέτος να είναι κάπως διαφορετική. Ίσως η ανακοίνωσης της να συνοψίζεται σε μία παράγραφο, “ούτε μας απασχολεί”, που αυτό δείχνει ότι είναι εμφανές και δεν ισχύει ότι δεν την απασχολεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καυτές» ατάκες Ομόνοιας σε ΑΠΟΕΛ – «Αλλοιωμένη βαθμολογία» και… «δεν θα κάνετε ότι θέλετε»!

Για τον Τάμαρι: «Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Τάμαρι, γιγαντώνει το συμβάν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποφάσισε η διοίκηση να σφίξει τα ζωνάρια. Υπήρξαν κι άλλες τιμωρίες σε σχέση με κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν πιο αυστηρά. Ο Τάμαρι είναι απλά ένα παράδειγμα που γνωστοποιήθηκε, επειδή έμεινε εκτός αποστολής. Καθυστέρησε να παρουσιαστεί σε μία συνάντηση της ομάδας. Όποιος δεν τηρεί τα χρονοδιαγράμματα, θα τιμωρείται. Δεν έγινε κάτι άλλο και να μην το γιγαντοποιούμε. Έληξε το θέμα, τιμωρήθηκε ο παίκτης».

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου: «Δέχθηκε ένα ισχυρό κτύπημα που του προκάλεσε αρκετό πόνο, αλλά προσπάθησε να συνεχίσει. Είχε πόνο χθες, όμως σήμερα τον περιμένουμε στην προπόνηση, για να δούμε τι συμβαίνει. Είναι στην κνήμη το κτύπημα».

Για τη συμφωνία με τον Λούκα Χατζηλούκα: «Όταν θα συμβεί κάτι, θα τοποθετηθώ. Μιλώ μόνο με γεγονότα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ως διοίκηση, αυτό το οποίο γίνεται πάντα, είναι να προσπαθήσει να προσφέρει το καλύτερο για να βελτιώνεται η ομάδα. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει πάντα. Από την ημέρα που έφυγε ο Κωστή, υπήρξε ένα κενό, αν θα συμπληρωθεί τώρα ή αργότερα είναι ανοικτό το θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ εξέλιξη – Επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Χατζηλούκας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top