Συνεχίζονται τα… νυχτοπερπατήματα στο «τριφύλλι» – Παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο και έγιναν τσακωτοί

Συνεχίζονται τα… νυχτοπερπατήματα στο «τριφύλλι» – Παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο και έγιναν τσακωτοί

Μία νέα πορεία έχει αρχίσει να χαράζει ο Παναθηναϊκός, μετά τη φυγή του Νίκου Νταμπίζα, με όλα πλέον να περνούν από τα χέρια του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», έχουν γίνει κάποια πράγματα, τα οποία μάλιστα πέρασαν στα ψιλά.

Κάτι που σίγουρα, δεν θα έπρεπε να γίνει, τουλάχιστον όχι βάσει του πολύ πρόσφατου ιστορικού στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την εμφάνιση και το «διπλό» στο Περιστέρι, πανηγυρίζοντες παίκτες του «τριφυλλιού» παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο, έγιναν τσακωτοί και τους ανακοινώθηκε η επιβολή προβλεπόμενου προστίμου.

«Σεσημασμένοι» οι περισσότεροι, το θέμα είναι πως με ή χωρίς Νταμπίζα, η κατάσταση με τα νυχτοπερπατήματα δεν συμμαζεύεται.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE