Το τελευταίο… ίχνος από Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Το τελευταίο… ίχνος από Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο Πασκουάλε Ρόκο και στην θέση του θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων ο Λούκας Χατζηλούκας.

Ο 49χρονος Ρόκο είχε έρθει μαζί με τον Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα τους δύο άνδρες συνδέει μια στενή φιλία πολλών ετών.

Όταν στις αρχές Αυγούστου ο Τραμετσάνι έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ρόκο δεν τον ακολούθησε και παρέμεινε στο πλευρό και του Τόμας Ντολ όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και αυτός δυόμιση μήνες μετά.

Α.Χ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE