ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύνθημα νίκης από Ιδιάκεθ και Φιόλιτς ενόψει ΕΝΠ – Τι είπε ο Βάσκος τεχνικός για τους τραυματίες

Σύνθημα νίκης από Ιδιάκεθ και Φιόλιτς ενόψει ΕΝΠ – Τι είπε ο Βάσκος τεχνικός για τους τραυματίες

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/10) για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΑΕΚ ARENA (Κυριακή 27/10, 17:00).

Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του «AEK ARENA» και μίλησε ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων» Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ιβάν Φιόλιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος τεχνικός:

«Όπως πάντα ένα σημαντικό παιχνίδι. Στην έδρα μας θέλουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο. Το πρωτάθλημα μας δείχνει σε κάθε παιχνίδι πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου και τον καλώ να έρθει στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση του για να έρθουν οι βαθμοί.

Φυσικά, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές και ελπίζω τις επόμενες βδομάδες να τεθούν όλοι στη διάθεση μου. Δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις αλλά στα τελευταία παιχνίδι είχαμε πολλές απουσίες. Δεν παραπονεθήκαμε αλλά είναι δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχουμε επιλογές και όχι να έχουμε έξι παίκτες έξω.

Είναι διαφορετικές καταστάσεις στα τρία ντέρμπι και τα έχουμε αναλύσει. Με την Ομόνοια πήραμε ένα βαθμό στο τέλος, με τον Απόλλωνα νιώσαμε ότι χάσαμε δυο βαθμούς στο τέλος και με την ΑΕΛ κάτι παρόμοιο. Δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πάντα μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια.

Είχαμε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν και είμαστε εδώ. Η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα, είμαι πολύ αισιόδοξος. Μπορούμε να βελτιωθούμε με τις περισσότερες επιλογές. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θέλει περισσότερα, όπως και εμείς αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις συνθήκες. Παίζουμε με το Παραλίμνι που είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι δύσκολο και είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό.

Είναι αλήθεια για τον Απόστολο αλλά είχε τις ευκαιρίες που δεν τις έκανε γκολ. Οι ευκαιρίες ήρθαν γιατί κινείται στις γραμμές, δουλεύει για την ομάδα, πιέζει ανοίγει χώρους και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Φυσικά ο πρώτος που θέλεις να σκοράρει είναι αυτός. Θα έρθουν κα τα γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια έχασε ευκαιρίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα σκοράρει. Ο τρόπος που δουλεύει για την ομάδα είναι απίστευτος. Μπορεί να μην σκοράρεις αλλά ο μόνος τρόπος είναι να σκοράρεις. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Ναι. Είναι σημαντικό να κερδίσεις σπίτι σου, όχι μόνο γιατί έρχεται ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά προερχόμαστε από ισοπαλία και είναι πολύ σημαντικό να πάμε με καλά συναισθήματα σε αυτό το ντέρμπι. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Παραλίμνι την Κυριακή. Θα είναι ακόμη πιο σημαντικό το ματς και γι’ αυτό ζητώ από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και παρακαλώ να είμαστε μαζί ενωμένοι για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Ο Τρισκόφσκι είναι 100% έτοιμος πιστεύω. Ο Χέφελ δεν ξέρω αν είναι 100% έτοιμος για να παίξει στο αρχικό σχήμα. Αν ξεκινήσει θα γίνει αλλαγή. Ο Μοϊσόφ είναι αυτός που είναι λίγο πιο πίσω. Ο σωματότυπος του είναι παίκτης που χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ο Μοϊσόφ ελπίζω να μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν τον βλέπω να ξεκινά το παιχνίδι».

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια κάτι που έχω διαπιστώσει στην Κύπρο. Πρέπει να τα δίνεις όλα για να πάρεις τους πόντους. Θα τα δώσουμε όλα για να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

To πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν είναι όπως το Βέλγιο. Εκεί έχει μπόλικο τρέξιμο. Στην Κύπρο είναι πολύ πιο κοντά στο ποδόσφαιρο της Κροατίας. Είναι καλό το επίπεδο, δεν είναι πιο χαμηλό σε σχέση με κάποια άλλα πρωταθλήματα. Το επίπεδο είναι παρόμοιο με το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο παιχνίδι με παιχνίδι. Τις πρώτες μου μέρες στην Κύπρο, αλλά και οι καιρικές συνθήκες, είναι φυσιολογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο. Προσαρμόζομαι στην ομάδα, στις απαιτήσεις και με τους συμπαίκτες μου. Ο Trickovski αλλά και άλλοι παίκτες με βοήθησαν πάρα πολύ.

Αισθάνομαι μέρος αυτής της ομάδας και μπορώ να δώσω περισσότερα. Αυτό δεν είναι ότι μπορώ να δώσω στην ΑΕΚ. Μπορώ να δώσω περισσότερα. Δεν είχα προσαρμοστεί όπως τώρα. Τώρα γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα, το πρωτάθλημα. Αν θα μπορούσα να παίξω περισσότερο δεν εξαρτιόταν από μένα. Είναι απόφαση του προπονητή. Ότι πει είναι για το καλύτερο για την ομάδα. Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή», δήλωσε ο Κροάτης μέσος της ΑΕΚ, Ιβάν Φιόλιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top