ΕΛΛΑΔΑ: 27χρονη οδηγός παρέσυρε 14χρονο παιδί τραυματίζοντας το σοβαρά - Το άφησε αβοήθητο και έφυγε

ΕΛΛΑΔΑ: 27χρονη οδηγός παρέσυρε 14χρονο παιδί τραυματίζοντας το σοβαρά - Το άφησε αβοήθητο και έφυγε

Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα ένα 14χρονο παιδί που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/10) στην Πεντέλη.

Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου ενώ κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο.

Μισή ώρα αργότερα, σύμφωνα με το Protothema.gr η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε την Κυριακή (27/10), στον εισαγγελέα.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE