Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Ο Στέφανος Βοσκαρίδης θα είναι στο πλευρό του Έντουαρντ Ερανοσιάν στη Δόξα. Ο ΑΣΙΛ ευχαρίστησε τον Βοσκαρίδη για το έργο του ως βοηθός.
Ανακοίνωση Δ.Σ (29/10/2019)
Το Δ.Σ της ομάδας μας, μετά από την πρόταση της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς προς τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας, κύριο Στέφανο Βοσκαρίδη, αποφάσισε, σε συνεννόηση και με τον προπονητή μας, κ. Άγγελο Ευθυμίου, όπως εγκρίνει την επιθυμία του προπονητή για να δουλέψει σε ομάδα Α’ κατηγορίας. Ευχαριστούμε τον κ. Βοσκαρίδη για τη βοήθεια και το έργο που επιτέλεσε στο Σωματείο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα του πρόκληση.
Ως ΑΣΙΛ, ενημερώνουμε (το κοινό) ότι θα μελετηθούν όλες οι περιπτώσεις προπονητών τους οποίους θα κρίνει ο κ. Ευθυμίου για την τελική επαφή και συνεργασία.
Εκ του Δ.Σ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις