Με συνέχεια και συνέπεια

Με συνέχεια και συνέπεια

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και η Ομόνοια έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο με πιθανότητες να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο τόσο μέσω του πρωταθλήματος, όσο και μέσο του κυπέλλου.

Κατάφερε ο Κώστας Καϊάφας να παρουσιάζει την ομάδα του με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς, όμως έχει και ο ίδιος μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά ότι στο τέλος της ημέρας εκείνο που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της χρονιάς έχουν στόχο να δείξουν συνέχει και συνέπεια για να υλοποιήσουν το στόχο τους. Οι προπονήσεις επαναρχίζουν αύριο αφού το σαββατοκύριακο πήραν ρεπό οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιωργαλλίδης αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ η κατάσταση του Φυλακτού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Θα είναι εκτός ο Ρούμπιο κατά πάσα πιθανότητα, ενώ ο Φοφάνα θα ανεβάσει ρυθμό προπόνησης. Απέναντι στον Ερμή η Ομόνοια δεν έχει περιθώρια για απώλειες για να συνεχίσει την καλή της παρουσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE