ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεντόγεβιτς: «Από τους βασικούς λόγους που ήρθα…» – Τι είπε για το κλίμα στην ΑΕΛ, για Κέρκεζ και όχι μόνο…

Μεντόγεβιτς: «Από τους βασικούς λόγους που ήρθα…» – Τι είπε για το κλίμα στην ΑΕΛ, για Κέρκεζ και όχι μόνο…

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας εκ των αποκτημάτων της ΑΕΛ στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, μίλησε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα: «Παίξαμε καλά κόντρα στον Απόλλωνα. Ήταν ένα σημαντικό ντέρμπι για μας για τον κόσμο για το σύλλογο. Έχουμε τώρα καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και του αγώνα με την Πάφο».

Για το πως έζησε το Λεμεσιανό ντέρμπι: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που ο Απόλλωνας, δεν ξεκίνησε καλά. Προπονηθήκαμε όλη τη βδομάδα, είχαμε αυτοπεποίθηση και τα καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη».

Αν άκουσε για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια στα ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Όταν ήρθα άκουσα για αυτό. Όλοι μου έλεγαν ότι η ΑΕΛ είχε μεγάλο αριθμό κόσμου. Τώρα είναι το πρόβλημα με την κάρτα. Θέλουμε ασφαλώς, να έρχονται σε μεγαλύτερο αριθμό, για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ελπίζω να μας στηρίξουν μαζικά. Όταν έχουμε την υποστήριξη τους μπορούμε να παίξουμε 50% καλύτερα. Ελπίζω να έρθουν να μας στηρίξουν».

Για την ΑΕΛ γενικότερα: «Ήρθα στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Δεν είμαι μεγάλο διάστημα στην ομάδα, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το πως με αντιμετώπισαν όλοι στην αρχή και το πόσο όμορφα με υποδέχτηκαν. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα».

Αν η ΑΕΛ μπορεί να μείνει στα ψηλά: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε πρώτα να μπούμε στην 6άδα και μετά να δούμε τι θα κάνουμ στη συνέχεια. Θα δούμε αν μπορούμε να τα πάμε όπως πέρσι. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Έχουμε δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή για την Εθνική. Έχουμε φιλοδοξίες με την ομάδα».

Για την προσωπική του παρουσία: «Έπαιξα συνολικά τέσσερα παιχνίδια. Χρειάζομαι και εγώ ακόμα λίγο χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Θέλω να παίζω και να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Ήταν από τους βασικούς λόγους που ήρθα στην ΑΕΛ. Μου είπε τα πάντα για την ομάδα. Έχει μέλλον στην προπονητική και μπορεί να πετύχει πολλά στην καριέρα του. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει μεγάλη προοπτική».

Για τις διαφορές σε σχέση με τη Γερμανία στην οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια: «Ναι. Έπαιξα στη Γερμανία. Εκεί είναι πιο ψηλή η ένταση στα παιχνίδια. Υπάρχουν διαφορές, όμως και εδώ στην Κύπρο υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, καλές ομάδες. Το πρωτάθλημα εξελίσσεται, υπάρχουν ομάδες που κάνουν καλές πορείες στην Ευρώπη».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Όλα είναι τέλεια, ειδικά τώρα μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Πάφο».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Δεν μας νοιάζει αν παίζουμε με την Πάφο ή το ΑΠΟΕΛ. Πάντα στόχος είναι η νίκη. Η Πάφος έχει ποιοτικούς παίκτες, μπορεί να μην παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τη ζωή στη Λεμεσό: «Μου αρέσει η Κύπρος. Ήρθα ξανά διακοπές με την οικογένεια. Η νοοτροπία είναι παρόμοια με της Σερβίας. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη και όταν η οικογένεια είναι χαρούμενη, είμαι και εγώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top