ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδράσεις στα κατεχόμενα γιατί η Τουρκία 'ξέχασε' το ψευδοκράτος σε ευχαριστίες για μηνύματα που στάλησαν

Αντιδράσεις στα κατεχόμενα γιατί η Τουρκία 'ξέχασε' το ψευδοκράτος σε ευχαριστίες για μηνύματα που στάλησαν

Τις σημαίες 28 φιλικών και «αδελφών χωρών», όχι όμως και τη "σημαία" του ψευδοκράτους, περιλάμβανε το απόγευμα Τρίτης (29/10), μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της τουρκικής Προεδρίας, με το οποίο τις ευχαριστούσε για τα μηνύματα για την 96η επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό από δημοσίευμα σε τ/κ ηλεκτρονική εφημερίδα, άρχισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναρτήσεις και τα σχόλια, κυρίως επικριτικά ή ειρωνικά, γι’ αυτό. Τελικά η τουρκική προεδρία, 4 ώρες μετά την αρχική ανάρτηση στο τουίτερ, ανέβασε νέο μήνυμα με τη σημαία της Τουρκίας και τη "σημαία" του ψευδοκράτους μόνο, ευχαριστώντας ειδικά την «αδελφική τδβκ», όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος.
 
Να σημειωθεί ότι επικριτικά σχόλια διατυπώθηκαν από μερίδα του τ/κ Τύπου αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για βίντεο με μήνυμα του «πρωθυπουργού», Ερσίν Τατάρ για την 96η επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, το οποίο έπαιξε στο τουρκικό κανάλι D, ένα από τα πιο δημοφιλή στην Τουρκία.
 
Η Κίπρις Ποστασί είχε δημοσίευμα ότι ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι, είχε δηλώσει στη «βουλή» ότι πρέπει να υπάρχει συγκράτηση στα οικονομικά του «κράτους» που δεν βρίσκονται σε καλό σημείο, κι ενώ η «κυβέρνηση» δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει την «κρατική» χορηγία στα τ/κ ΜΜΕ, ο «πρωθυπουργός» Τατάρ δημοσιεύει βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 35 δευτερολέπτων σε τουρκικό κανάλι υψηλής τηλεθέασης με μια από τις ακριβότερες τηλεοπτικές τιμές προβολής.
 
Η Κίπρις Ποστασί γράφει για διαφήμιση του κ. Τατάρ που κόστισε, σύμφωνα με την τιμολόγηση του kanal D – 1000 ΤΛ το δευτερόλεπτο (165 ευρώ περίπου), σημειώνοντας ότι αυτές τις δύσκολες ημέρες για την οικονομία του ψευδοκράτους ο «πρωθυπουργός» ξόδεψε περίπου 95.00 ΤΛ (15.830 ευρώ) γι’ αυτό το ευχετήριο μήνυμα για την Τουρκική Δημοκρατία.
 
Ακολούθησε γραπτή δήλωση του κ. Τατάρ με την οποία εξηγούσε ότι το βίντεο μεταδόθηκε από το τουρκικό κανάλι δωρεάν στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top