ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ -ΚΥΠΡΟΣ: 75 πυρκαγιές κατέσβησε το τελευταίο 24ωρο

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ -ΚΥΠΡΟΣ:  75 πυρκαγιές κατέσβησε το τελευταίο 24ωρο

Σε 111 κλήσεις για βοήθεια,75 πυρκαγιές, 30 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 19.54 την Κυριακή 3/11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ηπείρου στην Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από το Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.14.

Η πυρκαγιά σβήστηκε από τους γείτονες και την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος πριν την άφιξη της πυροσβεστικής με την χρήση νερού. Έγινε επιθεώρηση και τελική κατάσβεση και εξαερισμός του κτιρίου.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός της κουζίνας της κατοικίας και επίσης ζημιές έπαθε όλη η κατοικία από τον καπνό και τα θερμά αέρια. Επιπρόσθετα ελαφριά εγκαύματα έπαθε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στην προσπάθεια της να σβήσει την πυρκαγιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE