ΚΥΠΡΟΣ

Σήμερα καταθέτει αίτημα ένταξης στην ΚΟΠ η Τουρκοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου

Σήμερα καταθέτει αίτημα ένταξης στην ΚΟΠ η Τουρκοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου

Εντός της ημέρας θα καταθέσει αίτημα για ένταξη στην ΚΟΠ η Τουρκοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όπως σημειώνει ο τ/κ Τύπος.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χασάν Σέρτογλου έχει συγκαλέσει διάσκεψη Τύπου, αφού εξέπνευσε το διάστημα 45 ημερών που είχε δώσει η τ.κ ομοσπονδία στην «κυβέρνηση» για να λύσει το πρόβλημα Τ/κ ποδοσφαιριστών στο περιφερικό τουρκικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ανακοινωθεί η επιστολή αίτησης για ένταξη στην ΚΟΠ, στη FIFA, η οποία θα παραδοθεί στους αρμόδιους της ΚΟΠ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μίλησε για το θέμα στο Associated Press και ανέφερε:

«H διαδικασία θα είναι μακράς διάρκειας. Είμαστε διαχωρισμένοι για 60 χρόνια και υπάρχουν «ψυχολογικά εμπόδια» που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Η ένταξη της τ/κ ομοσπονδίας ποδοσφαίρου κάτω από τη διοικητική στέγη της ΚΟΠ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα των τ/κ συλλόγων και παικτών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top