ΚΥΠΡΟΣ

Η δικαίωση του Οικονομίδη (επιστροφές στην Ομόνοια)

Η δικαίωση του Οικονομίδη (επιστροφές στην Ομόνοια)

Ο Γιώργος Οικονομίδης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο νεαρός μέσος είναι βασικός στο «τριφύλλι» και ξεχωρίζει για την σταθερότητα στην απόδοση του αλλά και τις λύσεις που δίνει στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Κώστας Καϊάφας του εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού και ο Οικονομίδης τον δικαίωσε. Το επιστέγασμα της παρουσίας του, ήταν το ντεμπούτο που πραγματοποίησε με την Εθνική Ανδρών απέναντι στο Βέλγιο. Στο δύσκολο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική στις Βρυξέλλες, ο Οικονομίδης πέρασε ως αλλαγή στο 57ο λεπτό και έδωσε αρκετές δυνάμεις. Ο 24χρονος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και στην Ομόνοια θέλουν να τον κρατήσουν για αρκετά ακόμη χρόνια.

Επιστροφές διεθνών μετρά ο Κώστας Καϊάφας , αν και το «Ηλίας Πούλλος» θα γεμίσει μεσοβδόμαδα, με τον κόουτς να καταστρώνει το πλάνο για το παιχνίδι με τον Ερμή που ακολουθεί.

Βασικός αγωνίστηκε ο Λομπιανίτζε στο φιλικό της Εθνικής Γεωργίας με την Μάλτα ενώ ο Λεάντρο αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο στην ισοπαλία της Ουγγαρίας με την Ελλάδα. Αμφότεροι βρίσκονται στην Κύπρο, όπως και ο Σκέμπρι, ενώ από χθες είναι στη διάθεση του Καϊάφα οι διεθνείς Κυριάκου και Οικονομίδης.

Ο Κιρμ συνεχίζει με την Εθνική του ομάδα, ενώ Κονομής, Παναγή και Παναγιώτου έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Η κατάσταση των Γιωργαλλίδη, Ρούμπιο και Φυλακτού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ενώ θα δοκιμάσουν από σήμερα να προπονηθούν κανονικά.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top